Bring me questions

What do you want?

Hej dejlige læsere! Jeg er blevet spurgt, om jeg ikke kunne lave nogle flere makeup-tutorials, men jeg ved jo ikke helt hvilke slags i er ude efter. Det kan jo være alt lige fra glimmer/fest makeup, til smokey eyes, til daglige makeup rutiner. Så er i ikke skønne at smide en kommentar? Jeg er åben for alle forslag!

#random inspirations billede

Knus

9 kommentarer

 • Anonymous

  Hej søde Alma :-)Jeg skal snart konfirmeres og tænkte på noget andet: nemlig en "guide", der hjælper nybegyndere (som moir) med at krølle hår med et krøllejern???- Det kunne bare være så fedt!!! :DKnus :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa! Jeg har dsv. ikke et krøllejern, men jeg har et glattejern – det kan jeg godt lave krøller med. Hvordan lyder det? :-)Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lav noget makeup og tøj man kan have på i skole! :))<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen, jeg laver jo outfit of the day's, og det er jo det jeg har på i skole! 🙂 Men mener du hverdags makeup? 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes helt klart du skal lave sådan en morgen fashion. Hvor vi ser hvor du sætter dit hår, og viser dit tøj & lægger en skøn skole makeup :-*Knus<3333333

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder fedt, det vil jeg da helt klart overveje! :-)<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja og hår ikke tøj det har jeg set. :-)<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Åhh, det kunne være super! 😀 Tak Alma 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så lidt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bring me questions