Yesterdays outfit

Yesterdays outfit

Hej bloggen! I går var jeg i tivoli med en veninde, og til noget klasse arrangement, så fik aldrig lagt disse billeder ind på selve dagen; derfor endnu et “yesterdays outfit”. Ellers går jeg blot og venter på at få sommerferie, som jeg heldigvis får i morgen, skønt! Hvad med jer? 

Jakke fra Message. T-shirt fra Gina Tricot. Busker fra Gina Tricot. Sko fra Converse

2 kommentarer

  • SoM

    Fedt outfit, er helt vild med t-shirten, lang tid siden du har købt den..?Måske du har lyst til at deltage i min giveaway..?hrogfrudk.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er et par måneder siden – og det vil jeg da! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yesterdays outfit