TODAY - TRAVEL DAY - I'M WEARING

Aftnens outfit

Hej bloggen! Så har jeg endelig fundet mig noget wifi. Dog er forbindelsen hele tiden on and off, og meget langsom, så kan ikke love at der vil komme indlæg som når jeg er hjemme. Men her får i et aftnens outfit, før jeg tager ud og spise. Så snart som muligt vil der komme lidt billeder hernede fra, her er SÅ skønt.

Håber i har det godt!
Knus

18 kommentarer

 • Du er SÅ smuk Alma!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker elsker dit hår!! Og det er også et super lækkert og simpelt outfit 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fint outfit! Skoene er lige prikken over i'et :)http://katrinekorning.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  dine beeen er guddommelige!!! Du er smuk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  troede at du var en smule tynder !!#Nohate

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  rigtig flot du er. håber du ahr en god ferie.hvordan holdt du op med at bide negle?? nogle tips?? bider selv negle, har forsøgt at stoppe flere gange, men intet hjælper…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe, det var også min tanke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh tusind tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis du får det bedre ved at skrive dumme kommentare, så har jeg godt nok ondt af dig. Du må virkelig have det dårligt med dig selv, hvis du bruger din tid på at nedgøre andre anonymt. Hvad får jeg ud af sådan en dum kommentar? Hvad bilder du dig ind? Nu er det ikke sådan at det sårer MIG, at du skriver sådan, men hvis du opfører dig sådan overfor mig, gør du det sikkert også overfor andre. Andre kan blive sårede, så tænk før du taler/skriver.Og forresten ændre dit #nohate, INTET, da du stadig nedgøre mig.Fortsat god dag, og prøv at opbygge din selvtillid på en anden måde, end at lade det gå ud over andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak :-)Jeg har prøvet at stoppe flere gange, men tror det var min youtube der hjalp mig. Jeg kunne ikke holde ud at se på de grimme negle i mine videoer, og ville gerne have flotte og lange negle, som de fleste andre beauty guruer. Så det kom lidt af sig selv, og nu er jeg stoppet helt. Hvis jeg har haft lyst til at bide negle, har jeg sagt til mig selv: "Er du virkelig ikke stærk nok til at lade vær med at bide negle? Vil du ikke kunne ligge flot neglelak? Er det virkelig de nedgroede og grimme negle du heller vil have, end lange og flotte negle?" Håber det kan hjælpe. Knus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahah dig der Anonym, hun er sgu da skide tynd (altså flot tynd). Jeg tror bare at du er skide misundelig, du er sikkert skide tyk selv! Alma du har de flotteste stænger jeg er SÅ MISUNDELIG. Hun eller han er sikkert bare skide misundelig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • slap af nogle stænger ved misundelse er en grim ting, men del lige lidt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhhhh mus, jeg elsker dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • That was sweet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du vildt smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Okay, det ikke pænt at sige sådan noget. Faktisk.. Tag det som en kompliment Alma. Det ikke pænt at være tynd. Du er normal. Det r godt! Du god til at tage komplimenter, men når det gælder kritisk, bliver du ret sur. Hvilket r forståeligt, men helt ærligt.Jeg læser din blog meget, og du skal ikke tro, at jeg hater dig.! Knus og kys Amanda<3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY - TRAVEL DAY - I'M WEARING