SUMMER LOOKBOOK #1 CONVERSE N SHORTS

Grækenland – Serifos

Hej skønne læsere! Jeg ved ikke om jeg har fortalt jer dette, men oprindeligt var min families ferieplaner at tage 3 uger i sommerhus. Sidste år var vi nemlig på en stor og lang rejse, rundt omkring i USA, så vi besluttede os for en “danmarksferie” ej aner ikke hvad jeg skal kalde det. Nå men selvfølgelig ville jeg gerne ud at rejse, det tror jeg alle vil på min alder! Og da mine forældre så, så på vejrudsigten, turde de ikke at risikere at sidde 3 uger i et sommerhus med regnvejr. SÅ MINE FORÆLDRE BESLUTTEDE AT TAGE TIL GRÆKENLAND – helt spontant! Åh hvor er det dog dejligt. Vi skal til den lille ø Serifos som ligger i Grækenland. Vi var faktisk samme sted (og samme hotel) for 3 år siden, og det var så skønt, kan slet ikke vente til at komme tilbage! Den eneste ulempe er at jeg tager afsted om præcis en uge, fredag d. 13 (okay det er måske også en ulempe at vi flyver på ulykkes dagen…) og jeg vil derfor ikke kunne blogge i 2 uger. Faktisk 3 uger, da jeg også skal i sommerhus ugen efter, hvor der ikke er internet. Men jeg tænkte på at optage en masse dernede, og så lave en “follow me around” til jer? Smid en kommentar hvis i kunne tænke jer det! Men jeg håber virkelig ikke at i stopper med at læse min blog, unfollower mig og sådan, for jeg vil ikke miste jer pga en ferie. Men ja undskyld for dette lange indlæg, der var bare så mange ting jeg skulle ud med.

Største knus Alma

17 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER LOOKBOOK #1 CONVERSE N SHORTS