Aftnens outfit

Vanessa Hugdens – Get the look

Vanessa Hugdens - Get the look

Mange af jer ved nok, at Vanessa Hudgens er et af mine største forbilleder når det kommer til stil og mode. Så derfor besluttede jeg mig for at lave en lille “get the look” collage, til et af mine yndlings outfits af hende! Har fundet lidt tøj og accesories der lignede så meget som muligt frem. For at finde ud af hvor de lækre ting er fra, skal i blot trykke på billedet.

Vil i have flere af disse posts?

Forresten har jeg ligget med feber de sidste to dage af mine ferie, så det er noget værre crap, men nu er jeg tilbage! Ser frem til noget mere blogging hernede fra da internettet ser ud til at forbedre sig, but who knows… 

Knus

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aftnens outfit