NY HEADER

Svar på spørgsmål

Hej piger! Vil nu lave min første ugentlige spørgsmålsrunde, så yes lets go!

Hvor tit får du klippet hår? 🙂

Sidst jeg fik klippet hår er vidst omkring et år siden, eller lidt over… Kan virkelig ikke huske det, men skal klippes her den 13 september, så mit hår bliver sundt i spidserne igen! 

Er du forelsket? ♥
Hæhæ, nej!

Ynglings tøj butik?
Gina Tricot!

Tager du hate personeligt?
Hmm ved ikke helt hvordan dette spørgsmål skal forstås. Altså jeg tager det vel som en ting, der menes om min personlighed og sådan, men jeg tager det ikke personligt på den måde, at det ødelægger mig, eller gør mig ked af det. Sommetider rør det mig selvfølgelig, men det meste hate er så latterligt at jeg bare kan grine af det, så deeet 🙂

Hvad klasse går du i? 8 hvad? 
8.B

hvornår kommer der ROOM TOUR venter ikke på andet

Regner med om en uge højst!

Må du godt bruge så meget makeup som du nu gør, er dine forældre ok med det?
Haha ja jeg bruger kun concealer og mascara, eller dagcreme med farve i og mascara 🙂 

Har du planer om snart at købe et nyt kamera ? 
Jep!

Hvad gør du hvis du får spaltede spidser?

Bruger marrocain oil!

Kender du Forever 21? Hvis ikke du gør, tjek deres tøj ud! Tror du vil kunne lide det 😉 De har godt nok ikke en butik i Danmark, men prøv alligevel 🙂 
Hehe jep jeg kender godt Forever21, var også derinde massere af gange da jeg var i U.S.A!

Hvilket redigeringsprogram bruger du til dine billeder?
Picasa 3 🙂

Kan du lave en skosamling?   

 Jeeppperrr!

Hvilke tøjdele tror du bliver noget af dit yndlings tøj til efteråret?:-)
Striktrøjer helt klart!

Hvorfor lesber du? ikke ondt ment!:-) 
Det er ikke rigtig noget jeg kan gøre for, det kommer af at jeg har mellemrum mellem tænderne 🙂
Elsker din blog!! Men ville godt vide om du tjener penge på at have din blog (altså på reklamer og sådan…)??
Nej det gør jeg ikke, har jo ingen reklamer på min blog! 🙂 og tak!
 

I vil måske ligge mærke til at jeg ikke har svaret på alle samtlige spørgsmål, men synes simpelthen at indlægget ville blive for langt. Så jeg valgte de spørgsmål jeg synes var mest relevante, spændene, eller lignende. Gemmer resten til næste gang, og ellers skriver i bare en kommentar, om hvad i vil vide om mig i næste spørgsmålsrunde, som kommer i næste uge! 

Knus 

12 kommentarer

 • Anonymous

  Hej Alma, jeg er vild med den måde du har valgt at lave mini spørgerundte osv <3Glæder mig til næste video tihi 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Super fint indlæg, hvilken skrift har du brugt til både overskrift og selve blogindlægget? Elsker din blog og dine videoer! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jeg glad for at høre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er din blog bare skøn, er helt tosset med den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ved jeg ikke :-(Tusind tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aww tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spørgsmål: Hvad gør du med dit hår (altså hestehale, løst osv.) på en normal hverdag?VI ELSKER DIN BLOG! den er fantastisk, dog kunne vi bedere lide din gamle header, men det er nok smag og behag 🙂 men din blog er fantastisk, så; Keep bloggin'Knus – http://www.mettemarienanna.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Alma<3 Elsker din blog sååååå højt! Du er min Y-blogger<3Spørgesmål: Er du "street/skate" altså i stil, opførelse ovs. Altså går du med cap, står på skateboard ovs.Er nemlig selv en pige der gør det men tør ikk vise jeg står på skateboard og såd'n fordi jeg synes det er pindeligt når man er pige og gør det. Ville du synes det var pindeligt?<3<3<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Heeeeej Søde Alma<3<3Du har den mest fedeste blog-ever!!!!<3<3Men vil du ik lave en efterårs must havs-tøj video??<3<3<3<3<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih tusind tak! Og ja det er vel smag og behag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aww tak, det er jeg glad for at høre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak søde anonym! Jo det vil komme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NY HEADER