ABERCROMBIE&FITCH

JACKET

Jaaa som nogle af jer gættede, var det en vinterjakke jeg fik købt!
Jakken er som sagt fra Abercrombie&Fitch; og kan købes til 1600 kroner inde på strøget. Jakken er en navy blå farve som ses på billederne, dog ikke så tydeligt, så ville lige påpege det! I vil selvfølgelig i de kommende outfits kunne se hvordan jakken præcis ser ud, og hvordan jeg vil style den. Senere skal jeg i sommerhus, og hvis vejret bliver godt, vil jeg filme en efterårs/vinter lookbook deroppe! Som jeg har fortalt 100 gange, er der ikke intenet i mit sommerhus, så i hører nok ikke fra mig før på mandag igen. God weekend!
Husk at deadlinen for min giveaway forresten er i dag, så skynd jer ind og deltag lige her, hvis i ikke allerede gør!
Knus

34 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ABERCROMBIE&FITCH