DETAILS

SO IN LOVE

Håber ikke jeg skuffer jeg ved overskriften, når jeg nu siger at det ikke er en fyr jeg har forelsket mig i, men denne lækre Asos cardigan! Jeg har ledt efter sådan en her slags cardigan jakke, i et par uger, og må sige at jeg er faldet for den her. Er sikker på at der sikkert er nogle der sidder derude, og tænker “Hold kæft hvor er den grim”, men ja jeg tror denne cardigan er lidt af et love or hate forhold. Jeg vil nok style den på meget samme måde som modellen, med en hvid tank, sorte bukser, og læderstøvler, eller converse.
Jeg har også lidt kig på en lidt mere jakke end cardigan i denne stil, men nu må jeg se hvad det bliver til.

Hvad synes i om den?

Knus

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DETAILS