Beauty indkøb fra Paris

Last items from Paris

Ja som overskriften siger, vil jeg lige vise jer de sidste ting jeg fik købt mig i Paris! Der er lidt af hvert, da i nu har set shorts’ene og beautyindkøbene. I morgen skal jeg til Jasmins (min bedstevenindes) fødselsdag, så jeg ved ikke om jeg når at få blogget, da jeg efter det skal være sammen med en anden veninde, og sove hos hende… Men vi får se!

Forresten kan i også se alle tingene samlet her, på video!

  
Blazer fra H&M;

 Strik-cardigan fra H&M;

 Sutsko fra Hunkemöller

 Hue fra H&M;

Hvad synes i?

Knus

25 kommentarer

 • Helt vild med blazeren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jeg også selv, he he!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  woooooow !!!!!! hvor er du pæn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, du er en rigtigt smuk pige, og er godt nok vild med blazeren! :-)http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/ – Følger dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nogle rigtig fede ting du har købt, jeg håber du havde en dejlig tur til Paris!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Alma!. For det første super smuk, er virkelig misundelig på alle de lækre sager!. Jeg ville hører om men endelig kunne købe den der cardigan fra h&m; i Danmark? for den er virkelig lækker. Super god video! knus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Vil du ikke lave et indslag om dit værelse? Hvor du poster billeder af det og sådan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Seriøst skat, har lige tjekket din blog helt igennem og er 100 % sikker på at du bliver en af Danmarks største bloggere hvis du bliver ved med at være så god som du er. Du er en af mine bedsteveninder + en af de aller bedste bloggere. Fuck jeg er bare stolt af dig manner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hej almavil du ikke godt lave et indlæg med din bedste veninde, jeg vil godt lære hende bedre at kendeps din største fan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej AlmaVille bare lige spørge, hvornår startede du egentlig med at blogge?? :)http://www.minblooog.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak! Det havde jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh den aner jeg ikke, prøv evt. at kigge på deres hjemmeside 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jojojojojo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fuck hvor er du bare skøn, jeg elsker elsker elsker elsker dig så højt, og det ved du også godt min skat

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Måske, ved ikke helt hvordan jeg skal lave det, he he…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I februar/marts 2012 startede jeg denne blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Wow hvor er dine ting fede! Du er en af mine største inspirationer! Ville lige spørge om 2 ting..Hvordan får du råd til alle de sager og der er mange bloggere der laver en værelsestour har du lavet sådan en eller ikke?Knus Sara 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elskeeeer også dig skat <33333

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har en mega god stil Alma! Det er nogle vildt fede ting. Har også langt tykt hår som dig, og det ville være fedt hvis du ville lave en hår rutine video eller bare et indlæg om hvilke produkter du bruger osv'. P's tjekker din blog og Youtube kanal hver dag, den er virkelig fed!Julie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hey Alma, er du gået undercover eller noget? :O Så lang tid siden vi har hørt fra dig, eller er det bare mig? <3 Savner dig, og din fantastiske blogning! Så kom tilbage, for mig og dine 533 faste læsere, tak <33- Elsker dig, virkelig! Ville ønske jeg var veninde med dig, eller at jeg kunne møde dig, du fandme sej!Forresten ville det faktisk være vildt cool, hvis du lavede sådan en ting, hvor man kunne vinde et møde med dig, men så skal man self. bo i nærheden af hvor du også bor. Haha, jeg vil vinde! xDKnus og kys <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, en video om hvordan du plejer dit hår ville være fedt! xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fuck du har en fed stile! Love it!Vil du ikke lave en video, hvor du fortæller om hvordan du plejer dit hår????Knus Miiig<33

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke dog et FANTASTISK flot hår du har!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty indkøb fra Paris