TUMBLR ADDICTED

PARIS PARIS PARIS

(Super kreativt billede I know)

Hej piger! Jeg vil egentlig bare lige fortælle jer lidt om at jeg jo tager til Paris på fredag. I virkeligheden skal jeg faktisk først omkring Luxemborg, da vi har noget familie derovre, og derefter skal jeg 5 dage til Paris. Jeg glæder mig så askopakpoksaspo meget! Glæder mig til at opleve kulturen, se de smukke berømte gader, se effeiltårnet (selvom jeg har set det før, men der var jeg 8, det tæller ikke hehehe) og selvfølgelig shoppe løs! Det betyder dog at jeg nok ikke kommer til at blogge i efterårsferien, undskyld, men jeg tror også det bliver meget godt, da jeg jo ikke har blogget så meget på det seneste. Så hjælper det nok med en lille pause, så jeg kan komme i gang igen! Jeg håber på at det bliver ok vejr dernede, så jeg kan tage nogle lækre billeder til jer.

Knus

   

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TUMBLR ADDICTED