REGULAR TUESDAY

HAVENT BEEN BLOGGING

Hej piger! Jeg har ikke kunne blogge de sidste dage fordi at mit memory card ikke virker = ingen billeder. Jeg vil prøve at blogge med nogle andre ting end billeder jeg selv tager, men af den grund bliver min blogning desværre lidt begrænset. Jeg ved ikke hvornår jeg får et nyt memory card, men håber på at købe et nyt i weekenden. Jeg beklager!

Håber på at kunne blogge normalt igen så hurtigt som muligt!

Knus

9 kommentarer

 • Anonymous

  Aj hvor nederen! 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Så'en er det jov no'en gange…men hvor trist 🙁 Men det er helt iorden søde alma! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ikk for noget vel? men, synes at du altid kommer med en undskyldning når det er at der er gået lidt tid efter dit seneste indlæg? btw, elsker dine blog indlægs og din stil men synes godt at du kan blogge lidt oftere! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Til dig anonyme overfor. Alma blogger når hun vil. At blogge, er et fristed og man blogger når man har lyst. Du skal sgu ikke komme her og brokke dig! Alma behøver ikke engang at sige hvorfor, hun ikke har blogget. Hun har ret til selv, at bestemme hvornår hun har lyst til det eller ej! Hun har et LIV udover den her blog. Det skal være hyggeligt at have en blog, for ellers kommer hurtigt til at føle, at blogning er en pligt, når sådan nogen som dig, skriver sådan noget lort.Så Alma blogger lige når hun har lyst til, hun behøver ikke engang at sige, hvorfor hun ikke har blogget, for hun gør det fandme når hun selv vil. Smut med dig ano! Elsker dig Alma! Du er Danmarks bedste blogger uden tvivl. Respekt til dig herfra. Lige meget hvor sjældent eller ofte du blogger. Ville ønske jeg kendte dig, du virker helt igennem fantastisk! <3 Knus og kys <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  love u alma <3333333, god bedring med din sygdom :'(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jep…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tusind tusind tak for din kommentar! Jeg kunne ikke sige det bedre selv! Altid dejligt med sådan en støttende kommentar. Jeg er helt mundlam, du aner ikke hvor meget den kommentar betød!Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er det ironisk eller???

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REGULAR TUESDAY