Hvad der er på mit tøjstativ

MISSING SUMMER (AND GREECE…)

Hej piger! Sad og kiggede sommerbilleder igennem, og kom i tanke om at jeg slet ikke havde fået lagt nogle billeder ud fra da jeg var i Grækenland i sommerferien. Der er SÅ mange billeder dernede fra, så regner med en part 2, men her er lidt af billederne! Åh hvor jeg savner det…

Hvad synes i?

Knus

13 kommentarer

 • Hold nu kæft hvor ser det lækkert ud!Knus falmetgraa.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var det i hvert fald også! :-)Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hold da op hvor ser det bare lækkert ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh det ser lækkert ud! intet bedre end varme og rejser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den abercrombie jakke du har købt, er den vandtæt?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • He he, det var også super lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det har du helt ret i!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhhh, det tør jeg ikke udtale mig om dsv…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg tænkte på, om du kunne anbefale Abercrombie jakken til vinter? Er den varm nok? Og hvad str er din i? Tak på forhånd søde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg synes at du er blevet rigtig dårlig til at blogge.. Ved ikke rigtig om jeg gider og følge den mere.. :-/ Og det er ærgerligt da jeg faktisk godt kan lide din blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej anonym (2 over mig) – Jeg vil bare lige sige at jeg selv har A&F; jakken, og at den er suuuper dejlig! + varm! Den har det dejligste, bløde uld ting indeni (dog ikke i ærmerne) Den er liidt dyr men kvaliteten er i top, og den er det værd.Og så fås den både i grøn og blå (har den dog også selv i blå) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Alma. Jeg ville bare spørge om du gad tjekke mig om min venindes blog? du behøver ikke dele den eller noget, men det kunne være fedt hvis du gav lidt feedback på den.. :)http://walkinginourcloset.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad der er på mit tøjstativ