Ugens spørgsmål

NEW BASICS

Jeg var i dag et smut inde forbi strøget med nogle venner bla. for at skulle prøve lidt sager, så jeg vidste hvilke str. jeg skulle ønske mig dem i (juleønsker he he), men også for at finde et par langærmede basic t-shirts. Jeg faldt over disse i Gina Tricot til 149,- stykket, og ville i virkeligheden også have haft en hvid med, men jeg manglede en 50’er.

Hvad synes i?

Knus

8 kommentarer

 • Anonymous

  Hej Alma. Jeg ville bare lige høre hvor meget du for i lommepenge – eller om du tjener penge fordi du har et job? Jeg mangler selv penge, og vil meget gerne skifte mig garderobe ud. Dog har jeg bare ikke rigtig råd. Et spørgsmål mere; hvor mange penge i alt (cirka) bruger du på shopping? Både beauty-produkter, og tøj. Knus Emmeli.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg får 200 kr. om måneden :-)Jeg aner ikke hvor mange penge jeg bruger, det ahfhænger utrolig meget af, om der er noget bestemt jeg mangler eller lign.!Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Alma:-)Jeg er blogger på bloggersdelight men overvejer kraftigt at lave en ny blog, her på blogspot… Ville det være dumt? Håber du svare:-) Knus Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Alma :-DHvad størrelse har du købt dem i?Knuzzz

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Sara :-)Jeg synes du skal beholde din blog dér, hvis du har okay mange læsere der følger med, osv.Hvis du ikke har læsere endnu, og hellere vil være her, synes jeg klart du skulle rykke herover.Men det afhænger af om du vil give de læsere du har på bloggers delight op, og begynde på en helt ny her, eller blive dér, og beholde dine læsere!Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa! Den ene i small og den anden i xsmall – da den ene ikke var der i xs 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Tak Alma:-) jeg opretter en ny blog her på blogspot og laver et indlæg på min blog på bloggersdelight med at jeg rygger her over:-) men tak for svaret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvordan kan du købe så meget hvis du får 200 kr. om måneden

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens spørgsmål