Du ved du er blogger når...

JULEAFTENS SNEAKPEAK

Ville lige vise jer et lille sneak peak af hvad jeg har tænkt mig, at tage på på juleaften. Tager selvfølgelig ordentlige billeder til jer i morgen!

Glæder i jer til i morgen? (stupid question…)

God jul!

Knus

//planlagt indlæg da jeg er i sommerhus, hvor vi ikke har internet

18 kommentarer

 • Glæder mig til at se hvad det er :-)http://maage-maage.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig til at se resten! 🙂 knushttp://katrinekorning.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ville lige spørge om du også laver sneak peaks osv. til nytår? :)Og hvilket mærke er kjolen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Alma, jeg tænkte på hvor du har lavet din blog header? 🙂 Den er rigtig fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  VIRKELIG KOMISKT DU BLIVER VED MED AT SLETTE MIN KOMMENTAR.. selvbruner selvbruner selvbruner selvbruner selvbruner all over in your face

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tig dog stille. Ville du selv synes det var fedt at få ad vide at du har selvbruner over alt i sit ansigt? Nej vel? Og det værste er at du bruger anonym. Tag dig sammen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og jeg kan bestemt ikke se noget selvbruner. Alma er en af de smukkeste piger..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hun er ikke smuk!Heller ikke grim.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  OPRÅB TIL ALLE NEGATIVE LÆSEREAnonyme over: Hvad fanden er det for noget at sige? Alma er bestemt ikke "middel". Hun er fucking gudesmuk. Hvis du ikke synes hun er smuk, fair nok, det må du gerne synes, men lad dog vær med at dele det med alle os andre. Er du helt sindssyg, en taber du er. Det der ødelagde næsten min dag, så kan slet ikke forestille mig Almas dag. Ej, jeg er virkelig chokeret lige nu. Tænk du virkelig skrev det. Og så valgte du at trykke anonym, og udgiv derefter. Altså, hvad fanden foregår der inde i dit hoved? Generelt forstår jeg slet ikke hvad der går af jer 'negative' læsere. Skriver alt muligt lort. Blandt andet det med selvbruner, ja hvad så hvis hun bruger selvbruner? Not your business at all. Der er fandeme intet galt i at bruge selvbruner. Altså, kan i ikke være fucking ligeglade? Kan slet ikke forstå alle de sindssygt negative komentarer der kommer herinde. Alma har følelser, præcis ligesom dig, der sidder og sviner hende til. Hun kan sgu da også blive såret? Helt ærligt, hvis nogen sagde noget i den stil til dig, som Alma får smidt i hovedet, ville du så ikke også være vildt ked af det, og slet ikke have lyst til at blogge? Det ved jeg at du ville, det ville jeg også, også Alma, alle ville blive kede af det. Det kan godt være man prøver at svare hardcore tilbage, men det gør sgu ondt. Stop med det hate, hvad fuck får du overhovedet ud af det? INTET. Jeg svarede for dig. Det eneste formål med de hate kommentarer, er at gøre Alma ked af det, og tro mig, det virker sikkert virkelig godt. Men vær dog lidt menneskelig. Husk at BEHANDLE ANDRE SOM DU SELV VIL BEHANDLES. Og dig, der smider nogen af de hate kommentarere, hvis du ikke var sådan en kujon, og brugte anonym, så ville du fandeme få den smidt tilbage i hovedet. Karma, you know?- Alma. Du er fucking fantastisk. Jeg beundrer dig meget, du er en virkelig sej pige. OG DU ER FUCKING SMUK. (Ano skal fandme ikke komme og sige andet) Du ved godt selv at du er smuk, (det håber jeg ihvertfald) så ikke lyt til sådan nogen kommentarer. Har virkelig intet tilovers for de her negative kommentarere.Kys til dig Alma <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  gid du ville ændre dit header.din blog er så grå og kedelig.pleeeeease

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ano 2: Altså hvad er det nu for noget at skrive? Læste du SLET IKKE det ano 1 skrev? Hold kæft man, spade. Hvis dog respekt, eller lad vær med at skrive noget, hvis det bare er til for at gøre skade, og LAVE GRIN MED HVAD ANDRE SKRIVER. Det ano 1 skrev burde i alle have respekt for, det er virkelig sejt skrevet. Ano 1 forklare situationen virkelig godt, og siger at man skal lade vær med at komme med negative kommentarer. At man skal lade vær med at hate. Og det første dig der over gør, er at skrive 'haha'. Læste du det overhovedet, alt det ano 1 skrev? Sådan en som dig er virkelig bare dum.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Tilføjelse: ANO 2, DET ER DIG DER ER 'HAHA'

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det lang tid siden du har lavet en video? Kommer det snart?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Gaaal..Slap lige lidt af..Stakkels Alma i skændes på hendes blog!Hvis i skal skændes.Så find et sted og tid..Ærligt hvor gamle er i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Bare fordi de siger hun er ikke er smuk..Betyder det ikke de mener hun er grim???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Alma 🙂 Jeg tænkte på om du kan anbefale en god shampoo, som giver volumen…? Mit hår er begyndt at blive slasket og jeg kunne virkelig godt bruge en god volumen! :)Håber du kan hjælpe :)))))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej søde! Er virkelig helt vild med din blog og den giver rigtig meget inspiration. Jeg har selv en blog og har nu haft den lidt over et år og jeg vil rigtig gerne have flere kommentarer, har du nogle råd til hvordan man får det? Og evt også hvordan man får flere læsere, måske du vil give mit et shoutout på din blog, så skal jeg nok også give dig et på min blog. Krydser fingre for at du gerne vil da det måske kan give mig et lille skub på min blog. Men tjek gerne min blog ud : http://livsallingsblog.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du ved du er blogger når...