NYT BLOGFUND

T.G.I.F

 Hej folkens! I dag har været en stille og rolig dag, mødte klokken 9, og fik fri klokken 11:20, og tog derefter på strøget med nogle venner fra klassen. Jeg fik købt de sidste julegaver til mine veninder, og tog også lidt billeder til jer så indlægget ikke bare var tekst.

 Nu vil jeg ligge mig til at se 2012 (total depri og overtroende) med en fryse pizza, hurra for en fredag. Og i morgen tidlig vil jeg tage i sommerhus med min familie, så der kommer nok ikke indlæg før næste år, da vi ikke har internet deroppe.

Hvor mange af jeg tror egentlig på at jorden går under? Jeg tror ikke selv sådan helt på det, men er alligevel mega freaked out. Btw jeg regner med at planlægge et indlæg til i morgen.

God weekend, god jul, og godt nytår!

Knus

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT BLOGFUND