Yesterday

modekungen.se t-shirt

Hej alle sammen! I dag da jeg kom hjem fra bøjletandlægen, (nu med bøjle i undermunden) godt udmattet, lyste min dag bare op haha; jeg havde nemlig modtaget en pakke fra modekungen.se! I pakken var en virkelig lækker kvalitets t-shirt (ikke sådan en tynd og kold én) med et print af Kate Moss, og åhh gud ærligt talt, hvis jeg kunne, ville jeg seriøst købe alle deres t-shirts, de er simpelthen så overdrevet fede hver og en.

Jeg vil forresten også lige høre om I er interressede i, at jeg laver et indlæg med det makeup jeg havde på til galla, og et andet hvor jeg viser min kjole?
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
T-shirten kan findes lige her, og vil nok blive vist i kommende outfits! Btw. så ville jeg nok smøre ærmerne en eller to gange op i fremtiden.

Hvad synes I?

Knus

//Husk at I stadig kan deltage i min giveaway om et par sko lige HER!

 
//sponsoreret indlæg med 100 % ærlige meninger

21 kommentarer

 • pisse lækker t-shirt! Jeg har selv sukket over mange af deres lækre t-shirts! Knus Anna 🙂 p.s har en jane kønig give away kørende på min blog, kig gerne forbi hvis du lyster 🙂 http://annaengstroem.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, de har simpelthen så mange fede t-shirts!Uh det lyder lækkert, det vil jeg gøre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  ja, make up og kjole fra galla <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Meget gerne det make up og den kjole fra galla festen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Vildt fed t-shirt :-DVil super gerne se din kjole!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  På hvilken hjemmeside redigerer du dine billeder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Broke ass fake Supreme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahah, wow. Det er jo ikke supreme, det er Kate Moss på billedet der har en Supreme t-shirt på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja den er lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er ikke en hjemmeside, men et program der hedder camerabag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ja, men det var sjovt nok James Jebbia, der satte det hele op, og lavede aftaler med Terry Richardson, for at det billede overhovedet blev taget. Og det er sjovt nok også dem der startede med at smide billedet på tee'sne. Det samme er set med Kidult. Tag den og brænd den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • f*** den er f****** nice!!! den skal jeg bare eje!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Laver du et indlæg om dit galla outfit?Hvis ja, hvornår tror du at du ligger den op, der er nemmelig galla på min skole på fredag, og jeg har stadig ikke fundet en kjole. Jeg tror det kunne være en stor hjælp, med indlæggetKnus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja den er virkelig fed – det kan jeg godt forstå!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ligger det op i morgen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Slaaaap nu af, jeg forstod intet af det der, og jeg kunne ikke være mere lige glad. Pas dig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ligeglad*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Super fed trøje!! Vil helt vildt gerne se dit galla-outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker blog, med lækkert layout!Kig gerne forbi min blog, og smid endelig en kommentar hvis det lyster:-)www.marieemborg.blogspot.dkknuus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er oppe nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er du gal den er fed!Du har sagt du har fået den sponseret, er det noget du er tilmeldt, eller hvordan er det det foregår? :-)annafriemann.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yesterday