yesterdays outfit

Yesterday

Hej læsere! I går var jeg jo til gallafest på min skole, og tænkte at jeg derfor kunne ligge lidt billeder ind derfra. Jeg har kun iphonebilleder (tog ikke mit kamera med), men vi får snart de professionelle billeder der blev taget derovre – så dem skal jeg nok poste til den tid! Vores galla foregår på den måde at vi kommer og får velkomstdrinks, snakker, får taget klassebilleder og gallapartner billeder, spiser, danser lanciérs, og så bare danser “normalt” eller hvad man kalder det (i hvert fald ikke lanciérs xD I ved hvad jeg mener forhåbenligt)

Jeg fik heller ikke taget nogle billeder af mit outfit, men det kan I se på de billeder vi snart får.
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Hvad synes I?

Knus

19 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

yesterdays outfit