yesterday

night

Siden jeg egentlig ikke har særlig meget at foretage mig, tænkte jeg at jeg lige kunne smide et indlæg op. Husker ikke hvornår jeg sidst var hjemme en lørdag aften, så jeg tænkte at jeg godt kunne værdsætte min familie lidt i dag, hahah. Det viser sig så at min mor først kom hjem sent om aftenen, og at min far og lillesøster begge to var syge, så jubi for en lørdag. Jeg lavede dog en smoothie som dessert (faktisk vildt godt alternativ til lørdagsslik, hehe, blev dog lidt ødelagt da min mor kom hjem med chokolade og vingummier…) til min syge søster og jeg, føler mig som en søster i verdensklasse hahah!

Nogle idéer til hvad jeg kan lave denne ensomme lørdag?

Knus

15 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

yesterday