night

ugens spørgsmål

Hvilket spørgsmål får du mest (til daglig):
Jeg vil ikke sige at jeg får et bestemt spørgsmål HVERDAG. Men ellers er de mest spurgte lige pt:
Hvor har du købt dine Nike Airmax, link tak????  Hvad gør du for at holde dit hår sundt? Hvornår kommer din roomtour? Er du stoppet med at lave videoer på youtube? Osv… De sædvanlige spørgsmål, som jeg har svaret på så mange gane haha

Hvem er din ynglings blogger?
Har ingen yndlingsblogger, men du kan se mine danske yndlingsblogge lige her!

Koster det penge at får sendt noget fra Ebay?

 eBay er ikke en hjemmeside som Nelly, Asos, H&M; eller lignende, den er ligesom trendsales eller Dba. Det vil sige at det er en hjemmeside, hvor der er forskellige sælgere. Folk som mig kan sælge derinde, men det kan også være firmaer. Derfor er fragten helt forskellig fra sælger til sælger! Nogle vælger at have fri fragt, og andre tager penge for det.
Jeg regner med snart at lave en samlet eBay guide, da det er blevet efterspurgt!

Hvilke indstillinger bruger du på dit kamera? 🙂
Jeg har den bare somregel på “Uden Blitz”, hader hader hader billeder med blitz haha

Hvordan redigerer du dine billeder?
Camerabag, Photoscape (kun til “spejl” effekten), Picasa og Photoshop

Hvilken klasse går du i?
8

Hvordan har du fået bloglovin tegningen ind? Jeg bøvler nemlig selv med det på min blog.. 
Du gør det inde på bloglovins hjemmeside 🙂

 Hvor gammel er din lillesøster?

 Liva er 9!

Skal du konfirmeres? (og hvis ikke får du så en nonfirmation, fest eller sådan noget?)

Nej jeg skal ikke konfirmeres, da jeg ikke tror på gud. Og ja jeg holder en nonfirmations fest 🙂

hvornår kommer din roomtour?
Når mit værelse er færdigt haha

kan vi få nogle diy’s??

Har ingen idéer lige pt, så desværre ikke…

Har du en tumblr? – Hvis du har hvad er url’en så?
Jaaa, selvfølgelig! Dog glemmer jeg det sommetider helt, har perioder hvor jeg er på tumblr nonstop, og perioder hvor jeg ikke skænker tumblr en tanke. Here you go: www.tellemitsjustlove.tumblr.com

Hvad putter du i dine smoothies?
Det afhænger ret meget af hvad vi har herhjemme, men i indlægget “Night” var der: Blandede frosne bær (hindbær, jordbær, brombær, blåbær – sådan en blandet pose hehe), banan, mælk og meget lidt sukker.
Grunden til jeg puttede sukker i, var at vi ikke havde noget æblejuice som jo bruges normalt – æblejuice giver nemlig smoothien en lidt mere sød smag, hvilket mælken ikke gør.
Det var så de spørgsmål i var kommet med i ugens løb! Jeg skal til jobsamtale i morgen, og er så spændt haha, I må meget gerne komme med råd! Nu vil jeg træne lidt, da jeg i hvert fald prøver at spise sundere og træne mere, så jeg kan være tilfreds med mig selv til sommer!
Hvilke spørgsmål har I til næste uge?
Knus

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

night