bikini season

home sweet home

Hej piger! Så er jeg hjemme efter en fantastisk tur til Rom. Jeg kom faktisk hjem igår aftes, men der havde jeg slet ikke overskud til blogning. Anyway, hvis jeg ikke allerede har fortalt jer det, var jeg i Rom med min klasse og parrallel klasse. Det overstående billede er det ene ud af to billeder jeg har hvor jeg selv er med på, hahah, og jeg tog ligesom 700 billeder xD

Massere af indkøb, snak og billeder fra Rom vil komme løbende. Jeg havde faktisk planlagt et til indlæg, som skulle være kommet op på bloggen i onsdags, men det kan jeg jo se ikke har virket, øvvv. Nu glæder jeg mig i hvert fald til at komme tilbage til bloggen, træning og sund kost igen!

Knus

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

bikini season