2 weeks of exams, here i come

Pjuhhh, som overskriften siger, vil jeg i de næste to uger, hver dag (borset fra 3 fagdage) skulle til (prøve) eksaminer.. De kommer til at foregå præcis som de rigtige eksaminer, så det betyder jeg kun skal i skole de x antal timer prøven varer. Dét er ret så luksus, men også nervepirrende at skulle læse op til noget nyt hver eftermiddag, og have de samme nerver på hver morgen. Jeg håber at det, at jeg får tidligere fri, vil give mig mere tid til blogning, men samtidig aner jeg endnu ikke hvor meget tid jeg skal bruge på at få læst op hver dag… Jeg glæder mig sådan til sommerferie, så jeg kan komme tilbage i normal “blog-rytme”, hahah! I morgen skal jeg op i matematik – både færdighed og problemregning – any tips? Denne søndag kommer til at gå på en masse færdigheds øvning bahhh.

Oopssss: Jeg har allerede fået en masse beskeder og kommentarer omkring reklamerne, der er kommet op bloggen. Jeg synes, at mange af jer gør det MEGET større end det er; det er altså kun 2 reklamer! Det må I bære over med. Hvis jeg skulle blive en stor blogger en dag, ville jeg skulle få reklamer på bloggen, så jeg tænkte jeg lige så godt kunne prøve det af – og se om jeg fik noget ud af det.

Forsat god søndag!

Knus

   

16 kommentarer

 • Et lille tip til at dæmpe nervøsiteten:Nu går jeg selv i 9. Klasse og er i fuld sving med afgangsprøver, mangler faktisk kun 1, hvilket er mundtlig engelsk. Du skal tænke på at det kun er AFGANGSPRØVER, og IKKE eksaminer (som først er i gymnasiet). Forskellene er: 1) man kan ikke dumpe til en afgangsprøve, da det som sagt kun er en prøve. Man kan få 00 og -03, hvilket er dumpekaraterer, men man skal ikke tage et ekstra år, hvis du får disse karakterer. 2) Desuden skal de ikke rigtig bruges til noget, da man har fået besked om optagelse fra det gymnasie eller efterskole eller lign. inden man får sine karakterer. Afgangsprøver er kun en forberedelse og prøve på de eksaminer der venter i gymnasiet, som virkelig er afgørende. Mange kalder de afsluttende prøver i folkeskolen for eksaminer, men det er HELT forkert, for det er ikke det samme. Desuden er det slet ikke så slemt som folk tror!Håber det kunne hjælpe:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Good luck søde Alma! Jeg har heldigvis allerede været oppe i matematik færdighed og problemregning. uf. Min far sendte mig et par links til 9. klasses matematik prøver på nettet, og dem øvede jeg mig på. For at se hvad jeg kunne finde ud af, og hvad jeg ikke var så god til. Og så skrev jeg nogle små sedler som f.eks. hvad forhold betyder, og så havde jeg tilsidst .. 10-14 sedler og dem kiggede jeg på hele aftenen, for at huske hvad de ting betød. Der var også noget med målestoksforhold hvordan man beregner det osv. Det er en god idé. (-: Det hjalp i hvert fald mig. – Heldigvis skal jeg bare til engelsk mundtlig årsprøve på fredag. og så er jeg færdig for i år, yaa. <3 Desværre efter sommerferien er der dansk mundtlig. Det blev nemlig udskudt pga lockout, så det er EFTER sommerferien. but so what. ahhahah. 🙂 Ønsker dig held & lykke med næste uge! ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Alma. Held og lykke med i morgen. Er totalt dårlig til matematik!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg er også i gang med mine prøveeksaminer og det er slet ikke så slemt, som man tror. Jeg har været vildt nervøs for det, men lærer og censor er rigtig søde. De vil os jo kun det bedste, skal man huske på. Jeg har indtil videre kun fået 10 og 12, så er ret tilfreds..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Åh <3Vil du ikke være sød, at give mig de hjemmesider, som du nu bruger?? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det er slet ikke såå slemt 🙂 har selv lige været til de rigtige afgangsprøver i 9. og selv de betyder ikke noget..Bare sørg for at gå igennem diverse formler osv til færdighedsregning (løs et par færdighedsregninger) og til problemregningen kan du jo kigge på dem du har lavet hidtil – uden svarene og så lav nogle af opgaverne igen og se om du har løst dem på samme måde da det ofte er de samme slags opgaver der går igen i problemregningen.Nu er jeg jo så 'heldig' at vide hvilken matematik prøve du får da det er den var oppe i.Sørg for at øv på: procent, arealer og fart til problemregningen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Alma ! Held og lykke med de kommende uger ! Glad for det ikke er mig der skal op i matematik ! Angående reklamerne, synes jeg det er fint du gør det.Jeg tror på at det sikkert skal hjælpe dig med at blive en stor blogger,når du nu har sådan en feeeed blooog !Knus Emma.http://byemmarise.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak skal du have! Det var ikke så slemt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak!! Samme her 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ehhh hahah, vi er selvfølgelig ikke oppe i den fra i år – så ville alle jo kunne finde informationerne på nettet ;-)Vi havde en FSA fra 1990.Men tak for tipsne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh mange tak! Dejligt at du er forstående 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håber det må gå dig godt :-)Vil du følge os, så følger vi dig tilbage?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håber det må gå dig godt. :-)Vil du følge os, så følger vi dig tilbage? amaliexamalie.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg