goodbye google reader

Som I måske har hørt, fjernes google readeren her imorgen = at jeg mister alle mine faste læsere. Det ærgrer mig virkelig, da det er de læsere jeg har kæmpet for, helt fra starten af! Det er først her for under et halvt år siden, at jeg er begyndt at bruge bloglovin nemlig. Jeg bruger dog idag kun bloglovin, men det er der desværre ikke så mange af mine læsere der gør. Fx har jeg ca. 300 læsere mere på Google Reader, end på bloglovin. Jeg tænkte at jeg derfor lige ville linke dette indlæg: http://nutritionella.com/2012/12/my-new-favorite-reader-a-bloglovin-tutorial/

Jeg er slet slet ikke lige så dygtig til at lave guides som hende her, så derfor håber jeg at den er forståelig for jer! Jeg er i hvert fald utroligt taknemmelig for bloglovin’, og jeg håber at I vil støtte mig ved at followe mig der, nu hvor google reader lukker.

Glæder mig til at se mere til jer på bloglovin!

Link meget gerne jeres bloglovin – I KAN FØLGE MIN BLOGLOVIN’ LIGE HER

Knus

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg