16/07/2013

18/07/2013

Shorts – Levis // Tee – H&M; // Jakke – Zara // Armbånd – Marc Jacobs & BeChristensen // Halskæde – Georg Jensen // Ringe – Jane Kønig og Spinning Rings // Sko – Zara // Taske – Pieces // Solbriller – Rom

Hej tøser! I går var jeg sammen med min søde veninde Natalie, hvor vi fik fik taget en masseee billeder. Vi går i parralelklasse sammen, og derfor ses vi ikke længere så meget efter skoletid, så det var virkelig dejligt at ses udenfor skolen igen. Udover outfit billederne fik vi også taget lidt billeder sammen, så dem får I at se senere eller i morgen.
Senere smutter jeg i sommerhus i 3 lange uger, og derfor bliver blogningen ikke som normal. Puuh det bliver svært – 3 uger kun med mobil internet! I nødstilfælde må jeg jo lave internetdeling, men det er bare sååå dyrt (i hvert fald med mit abbonement). Anyway, glæder mig rent faktisk for første gang til at komme i sommerhus, væk fra alt (nææææsten, kunne godt bruge en tur til syden), tilbringe tid med min familie og nyde det danske sommervejr.

Hvad synes I?

Knus

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

16/07/2013