26.10.2013

27.10.2013

1, 2, 3

4, 5, 6

7

Hey girls! Jeg tænkte jeg lige kunne smide en masse outfits op fra de sidste par måneder, hvor jeg faktisk synes jeg er blevet bedre til at huske outfit posts. Så til jer derude, der måske er helt nye herinde; this is my style! I dag vågnede jeg tidligt for at tage i fitness (omg hvor svært tror I lige det var at komme op, af dén grund), men øj hvor er jeg glad for at jeg gjorde det. Har fået så meget mere ud af dagen i dag end jeg plejer. Nu skal jeg lige have lavet de sidste lektier færdige, og så vil jeg lave negle, savner SÅ meget at have lange negle!

Hvilket outfit er jeres yndlings? Og hvis I skulle beskrive min stil, hvordan ville I så gøre det? Selv har jeg ingen idé, kan virkelig ikke få sat min stil i bås!

//Hey girls! So today I thought that I would show you some of my latest outfits, because I accutaly think that I’ve become better at posting outfit posts for you. I woke up early today, because I decided (yesterday) to go to gym in the MORNING on a SUNDAY (can you imagine how hard it was to get out of bed?!). But I’m soooo happy that I did it now, and I know that I would regret not doing it. 

Which outfit do you prefer? And if you had to describe my style, how would you do it? Please tell me! xx

22 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

26.10.2013