NEW IN: BILLI BI BOOTS

ALL THOSE SNEAKS…

sneaks

Tryk på billedet for at se hvor skoene er fra

Okay just let me breath. Nejnejnej hvor ville jeg gøre alt for at eje ALLE disse sneakers. What a dream! Der er i hvert fald nok at vælge imellem til ønskelisten 😉 har i dag lavet skitse til den hjemmeside jeg laver hos Bysted, hvor jeg er i praktik. Vil I se det endelige resultat? Siden er selvfølgelig fiktiv og bliver ikke udgivet, men den er lavet som om den er til Copenhagen Fashion Week’s officelle website!

Hvad synes I?

Knus

//Okay just let me breath. I would seriously do anything to own ALL of these sneakers. What a dream! As you see, there are certainly plenty to add to your wishlist 😉 Today I made a ​​sketch for the website I’m making at Bysted, where I am in practice. Do you wanna see the final result? The website is of course fictitious and will not be released, but it is made as if it was for Copenhagen Fashion Week’s official website! What do you think? xx

5 kommentarer

 • Signe

  Årrrrh elsker elsker elsker de hvid/sorte nike roshrun, adidas’ene og vans slip on! Ville eeeelske at eje dem lige så meget som dig, haha!
  Fedt med en collage, havde dog allerede skrevet sneak’sne på 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ret vild med de der New Balance, selvom jeg lidt føler de er gået af mode for længst? Og dog virker det som om de er ved at få et comeback.. Og helt klart Adidas skoene! wow.. <3

  http://www.myybody.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Sjovt du siger at du ikke er nogen advokado-acne pige men du er den første der kommer op når man søger ordet på google billeder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna-bella

  hvor er den sweater fra som du har på, på dit header ????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna-bella

  hvor er den swater fra som du har på, på dit header? love it

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: BILLI BI BOOTS