MY BABY IS BACK

1. SØNDAG I ADVENT GIVEAWAY

GIVEAWAY

Ja det dur jo ikke at være den eneste i blogland der ikke forkæler sine læsere vel? Haha, jeg kunne se hvor populært det var at vinde 150 dollars til Sheinside i sidste giveaway, så det må vi da indføre asap igen! I kan denne gang vinde 100 dollars til Sheinside.com, og udover det har jeg her en rabatkode der giver jer 20% rabat: Chris-Blog20 (virker indtil d. 15 januar)

For at deltage skal I:

Like min facebook side HER

Follow mig på bloglovin HER

Registrer jer på sheinside.com her: http://www.sheinside.com/login_register.php

Skriv en kommentar med den mail I brugte til at lave jeres bruger.

And you’re in!

Jeg finder vinderen d. 3 søndag i advent 🙂

Knus

 

180 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY BABY IS BACK