ABOUT MY LAYOUT

3. SØNDAG I ADVENT GIVEAWAY

 photo IMG_3541_zps2d31ee8f.png
 photo IMG_3532_zpsf12611ae.png
 photo IMG_3536_zps7af946a9.pngHej piger! Så er det tid til endnu en advents giveaway, og denne gang allerede den 3 – whut?!??!?! Hvor blev december af? Kan slet ikke forstå at halvdelen allerede er væk. I blame school. Nå men, videre i teksten! Dagens giveaway er i samarbejde med billigvoks.dk, og I kan vinde 3 valgfrie Essie neglelakker OG en Morroccain Oil. Jeg er selv storforbruger af olien, og som I måske kan se, er min nuværende også ved at være tom.

FOR AT DELTAGE SKAL I:
Like min Facebook side HER
Follow mig på bloglovin HER
Smide en kommentar med, at I deltager og tilføje den mail jeg kan kontakte jer på.

OGGGGG senere kommer vinderen af Marc By Marc Jacobs uret, so stay tuned!

Knus

327 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ABOUT MY LAYOUT