OUTFIT

CHRISTMAS WISHES

CHRISTMAS

Tryk på billedet for at se hvor de forskellige items er fra

Som lovet, er her mine endelige ønskeliste; altså de ønsker jeg har sendt ud til min familie. Som I nok kan se er det ikke så overdrevet meget jeg ønsker mig. Jeg har i hvert fald ønsket mig meget mere de sidste par år, og i år har jeg bare fyldt på på smykkefronten, da man aldrig kan få nok smykker! Objektivet ønsker jeg mig, da jeg lige nu kun har min portræt-linse (canon f./1.8 50 mm), og derfor er zoomen ALTID zoomet ind – dvs. du ikke kan zoome ud og ind. Det er jo ikke sååååå smart når jeg skal til USA, og helst skal kunne fange alt 😉 derfor ønsker jeg mig dette objektiv, da det også har en forholdsvis lav blænde.

Hvad med jer? Hvad er jeres største ønske?

Knus

8 kommentarer

 • Sarah

  Haha, jeg ønsker mig også en ny linse, de samme bøger, og nike roshrun skoene! Pudsigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Gode ønsker. Jeg har lige fået sat lidt bøger på ønskelisten også, ahha. Jeg må eje de Lauren Conrad bøger, og så den ‘ordbog’ om mode! whuut, må ejes!

  Jeg ønsker mig selv en masse fra Abercrombie.. ups. Den nye Calvin Klein parfume Down town som er inspireret af New York, en Jane Kønig ring, Dr Denim bukser, krøllejern og selvfølgelig Urban Decay Naked Palette 2+3 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Hvor ønsker du dig “organizers” fra? Leder efter nogen lignende!
  Da de jo bare er perfekte til at opbevare makeup i <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du kan finde organizers til make-up lige nu i søstrerne grene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  En badekåbe 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT