IPHONE 5S

HAPPY NEW YEARS

2013 har uden tvivl været et godt år for mig. Jeg har opnået så mange personlige mål, fået    så mange nye venner og veninder, gjort en masse dumme men lærerige ting, og helt klart fundet mig selv. Jeg har været til JB OG Beyoncé koncert, været i Rom, holdt min nonfirmation, taget beslutningen om at tage et år til USA (whattttt!?!), og ikke mindst opnået så mange ting med bloggen; Bloggers Delight, flere samarbejder end nogensinde før, pr-events, mere feedback fra jer, end jeg kunne drømme om, og en masse tusind ting som jeg ikke vil plapre om. Jeg vil derimod sige TAK, til jer læsere, tak for at I gør hvert år til noget at se frem til, TAK for at få mig til at tro på mine drømme. Jeg glæder mig til mange flere år med jer! Og hvis nogle af mine veninder læser med, så også stor tak til jer. Tak til jer jeg ser et par gange om året, og lige så stor tak til jer jeg ser ugenligt. I er de bedste, og dejligste piger hver og en.

I 2013 HAR JEG…

JANUAR
 photo PicMonkeyCollage_zpsa62e486b.jpg
 photo PicMonkeyColla1ge_zps02404a9f.jpg

… Fejret min 14-års fødselsdag og haft Galla på min skole

FEBRUAR
 photo PicMonkeyCdollage_zps878f3da9.jpg

… Købt nyt kamera og fejret bloggens 1 årige fødselsdag med en Jane Kønig giveaway

 photo PicMonkeydCollage_zps14c7fc12.jpg

… Taget outfit billeder med Jasmin, fjollet og fået bøjle på

 photo PicMonkeyddCollage_zps26d514af.jpg

… Været i Malmø med min klasse

MARTS photo PicMonkeyCollagemarts_zpsa7bc22b1.jpg photo PicMonkeyCollagemarts2_zps5dd7e85d.jpg
… Været sammen med Lotus og Jasmin, købt nye sko og givet jer lidt sunde mad tips

APRIL photo PicMonkeyCollageapril_zpsff8fe02c.jpg photo PicMonkeykkCollage_zpsc3ab4ede.jpg
… Var til FREAKING Justin Bieber koncert, hvilket stadig er helt uforglemmeligt, lavet sunde pandekager, og været til Jasmins konfirmation

MAJ photo PicMonkeyCollagemaj_zps11496cef.jpg photo PicMonkeyCollagemaj2_zpsdca0e1b9.jpg
… Fejret min nonfirmation, været i Rom med min skønne klasse og så blev jeg en lykkelig ejer af en MacBook pro.

Pjuuuuh det var så lige det første halvår af 2013! Resten får I i løbet af de næste par dage. Det er altså noget af det fede ved at have en blog, at man bare kan kigge tilbage på et helt år. Jeg er btw blevet vildt syg igen, så mine nytårsplaner er blevet ret så aflyst – det er godt nok hvad man kan kalde ØV. MEN overvej lige at jeg er i USA næste nytår?! Så cray

Jeg håber I får et skønt nytår dejlige læsere – pas på jer selv!

Vi ses næste år <3

12 kommentarer

 • Hej søde Alma! Tak for din fantastiske blog!
  Jeg håber også på at komme til USA i sommerferien, jeg har ansøgt om legat til en sommercamp, Camp Rising Sun. Jeg glæder mig til at høre mere om din rejse! ❤
  Og vildt fedt, at du har fået din blog så langt – det er klart også min drøm og mit mål!

  Hav et rigtig dejligt nytår, Alma, og alle andre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena Aaskov

  Du fortjener så meget bare det hele!
  God bedring og godt nytår Alma! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sigga

  går du klasse med Mads Kure? eller ligner han bare?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sigga

  Går du i klasse med Mads kure, eller ligner han bare?
  – godt nytår til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Hvornår ser vi dine julegaver? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Hvor er du gude smuk.. omg!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie hartlev

  kære Alma!
  du har altid været min y-blogger og jeg bliver SÅ glad hver gang jeg går ind og ser at du har lavet et nyt indlæg! Derfor ville det være helt fantastisk hvis du gad at gå ind og tjekke min bedste veninde og min blog! den er helt ny og vi har lige lavet vores første indlæg! hvis du bare gad skrive hvad du synes om baggrunden osv… jeg ønsker dig det bedste år 2014 og glæder mig til en masse dejlige indlæg fra din side! <3
  Knus Sofie

  Vores blog hedder http://www.lifespaceforfashion.blogspot.dk <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Z

  Hej, Alma. Ved du hvordan bloggen og USA vil fungere. Ved godt USA er ‘langt’ væk, men det var bare om, du havde gjort nogle tanker om det. 🙂 Godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søde Alma, du har en fantastisk blog, med nogle super fantastiske billeder, hold da op! DU er virkelig dygtig! :).

  Knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • viola

  hej alma
  jeg overvejer lidt at lave en blog og jeg tænkte på om du havde nogle gode råd 🙂 jeg har lavet en blog før men jeg havde svært ved at få folk til at læse min blog. Hvordan fik du folk til at læse din blog i starten? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Alma 🙂
  jeg har lige startet en blog og jeg tænkte på om du måske havde nogle gode råd? jeg har haft en blog før og jeg havde meget svært ved at få folk til at lægge mærke til den. Hvordan fik du folk til at lægge mærke til din blog da du lige var startet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Ved du, hvad du skal have på og dit hår og makeup look til dette års gallafest? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IPHONE 5S