IPHONE 5S

 photo IMG_4333_zps03903b5e.png
 photo IMG_4346_zps3b1d353f.png
 photo IMG_4342_zps36cc70ea.pngEn ting jeg helt har glemt at fortælle jer… En uge efter min iPhone 4s blev stjålet, fik vi omkring 3000 fra forsikringen (win win), så jeg skyndte mig ud for at købe den nye iPhone! Jeg købte den i sølv da jeg aldrig går med guld(smykker) og derfor tænkte jeg det var mest praktisk. Dog skulle vi vente en uge på simkort, så da jeg var hjemme og tændte den, og fandt ud af at man skulle indsætte et simkort for overhovedet at kunne bruge den, flippede jeg lidt haha. SÅ jeg måtte i gang med saks og fil, for at få simkortet fra min reserve mobil til at passe til iPhonens simkort. Og guess what?! Det lykkedes fandeme. Så jeg er en meget lykkelig ejer <3

Senere vil jeg poste nogle af mine julegaver!

Knus

6 kommentarer

 • Maryam Al Khalidi

  Hvor lækkert! Er slet ikke misundelig. :(((

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Uhhh hvor lækkert! Regner med at købe den samme i weekenden!!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Den er så lækker!

  victoriaschluter.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh Gud, den mobil er så lækker! Hvis jeg ikke lige havde købt en macbook, så havde jeg altså købt den der! Nå, den må komme på den næsten ønskeliste ;).
  Jeg glæder mig til at se dine julegaver! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymt

  Elsker den seriøst den phone, ville ønske jeg havde den, men jeg er bare her med min dejlige iphone 4 😉

  Ved godt det her spørgsmål ikke lige hænger sammen med dette indlæg, men ville bare lige vide om der kom told på når du køber fra Sheinside.com 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gid det var mig der også ejet sådan en lækker sag, er grøn af misundelse 🙁

  Knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *