HAY HAND

PRINTIC CALENDAR GIVEAWAY

IMG_0961.PNG IMG_0962.PNG IMG_0963.PNG IMG_0964.PNG

Hej piger! I dag kommer vi desværre til den sidste advents giveaway, MEN også en giveaway som er meget brugbar lige her og nu! Det er jo nemlig 2014 lige om lidt, og det betyder ny kalender! Dette er dog ikke en helt rigtig kalender, men derimod en hjemmelavet lille kalender der kan spice dit værelse op, lige på den måde du ønsker det. Jeg har indsat lidt billeder ovenover, for at I kan få et indblik i alt det man kan gøre. Skabelonen er ens, men du kan ændrer på farve, beskæring af dit billede og måned selvfølgelig.

Jeg synes selv, at kalenderen er vildt stilet, og jeg regner med at modtage min imorgen, så jeg kan vise jer den ordenligt (håbede på, at den kunne være kommet, så jeg kunne nå at have mine egne billeder i dette indlæg). Og det smarte er, at når du modtager din kalender følger der alt med, som du skal bruge til at hænge den op! Kalenderen er lavet med appen Printic, og hvis I ikke kender til den så kan I læse om den i mine tidligere indlæg HER og HER.

De har netop lanceret deres “Calendar”, men da den kun fungerer til iPhone lige nu, er der også en mulighed til dig der bruger Android; hvis du har Android, kan du nemlig vælge at få deres “Box” i stedet! Der modtager du en printic box men 50 billeder. Lækkert ikke?

For at deltage skal du:

Like min Facebook side HER
Follow mig på bloglovin HER
Smide en kommentar med din email, så jeg kan kontakte dig hvis du er vinderen.

Vinderen af 3. adventsgiveawayen blev Anna Hansen, som meget gerne må sende mig sin adresse, navn og mobilnummer på alma.spies@hotmail.com

Held og lykke!

139 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAY HAND