NYTÅRS KJOLER

UPDATE: Tyveri, projekt og fremtid

 photo 2013-11-24_zps7a06a218.png
 photo 2013-11-241_zpse61bc97c.pngHej piger. Jeg tænkte, at det var tid til en lille update. Sommetider glemmer jeg helt at skrive noget personligt i mine indlæg, hvor jeg derefter tænker “Øhhh, hvorfor pokker skrev jeg ikke alt det ultra ekstremt spændende jeg fortog mig i dag????” just kidding, men nej jeg har en masse småting som jeg lige føler for at fortælle jer.
I mandags fremlagde min gruppe og jeg, vores obligatoriske 9. klasses projekt, hvilket gik vildt godt! Vores feedback fra vores vejleder var, at det var super godt, og at der intet var at gøre bedre. En anden lærer sagde dog, at primært to andre fra min gruppe snakkede lidt for hurtigt, men det er jo (heldigvis) individuelle karakterer. Så jeg glæder mig vildt meget til at få karaktererne!

I mandags blev min iPhone 4s dog også stjålet på Joe And The Juice. Min projektgruppe og jeg skulle liiiige fejre hvor godt det var gået, men det viste sig så at være en mindre fornøjelse, da en ældre mand pludselig stod og kiggede lumsk på os i 5 minutters tid. Han tog så fat i et magasin i vinduet og kom over og spurgte primært mig om noget, og imens han havde vores opmærksomhed, skærmede han for min mobil med magasinet, så han lige kunne snuppe min mobil.
Well, jeg havde lidt set den komme, så det kom ikke som et chok, da jeg ledte min mobil lige efter han var gået, og derefter ikke kunne finde den. Den er dog blevet spærret, politianmeldt og Joe And The Juice’s overvågningsvideo er sendt ind til politiet, så nu er der ikke andet at gøre end at vente.

As I have always heard, se det på den lyse side! Forhåbentlig får jeg snart et brev fra politiet, som jeg kan sende til mit forsikringsselskab, og så håber jeg på, at jeg kan betale lidt oveni og så få en iPhone 5s. We’ll se! For var godt nok træt af min ridsede 4s, der gik ud ved 60 % og generelt var træt efter at have overlevet 2 år med daglige fald, UDEN at gå i stykker!

I morgen skal jeg ind og se Believe i cinemaxx ved 21-tiden (ja det blev ændret fra falkoner), så det glæder jeg mig helt vildt til <3333 fredag bliver juleferien skudt i gang med et brag, da Jasmin holder fest, så det glæder jeg mig også til! Generelt er der mange ting jeg glæder mig til for tiden, men der er dog også nogle familieting lige pt., som måske kan gøre, at min blogning ikke er helt optimal. Men I ved, at jeg altid vil blogge så godt jeg kan <3

Kys for nu

5 kommentarer

 • Malene

  Skal også ind og se Believe imorgen kl. 10 <3 glæder mig rigitg meget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Er det dig selv eller Falkoner der har ændret det til cinemaxxx? Bliver helt bange, da jeg selv skulle i Falkoner, og intet har hørt… 😮

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Du er SÅ smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvor er det rart med sådan nogle updates engang i mellem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor ærgerligt med din iPhone – men som du skriver, ville det da ikke gøre noget, hvis du så kan få en 5s, haha. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYTÅRS KJOLER