UGENS SPØRGSMÅL

COZY

 photo IMG_4971_zps0e90530c.png
 photo IMG_4972_zpsec47bc1d.png
 photo IMG_4964_zps08ef2580.png
 photo IMG_4946_zpsdeeae32f.pngTrøje HER

Hej piger! Lige nu er jeg på arbejde, så dette indlæg er overraskende nok planlagt. Derfor er billederne også fra i mandags. Har egentlig ikke særligt meget spændende at fortælle her fortiden, andet end at jeg er mega meget i gymnasie krise. Jeg vil meget gerne ind på Gammel Hellerup Gymnasium, men kan virkelig ikke finde ud af, om min chance er for lille. Jeg bor præcis 7,5 km derfra, med en rejsetid på 29 minutter… I år er reglerne blevet skerpet, så der bliver KUN optaget elever i forhold til afstanden, og derfor er det selvfølgelig kun dem der bor tættest på, der bliver optaget.

Jeg er virkelig splittet i og med, at min UU vejleder og venner siger at jeg skal tage chancen, og at jeg sagtens kan komme ind, mens mine forældre siger at jeg ikke skal gamble, og at chancen er for lille… Åhhh hvor det fylder meget. Har I nogle råd? photo IMG_5005_zps93caa7b4.png
 photo IMG_4996_zps5f819c49.png

Jeg har forresten lavet de LÆKRESTE havregrynspandekager forleden, som smager bedre end normale altså! What can u more wish for. Vil I have opskriften?

Kys

29 kommentarer

 • Lise

  Jeg synes at du skal søge ind på det gymnasium! 🙂 Og vil sååå gerne have den opskrift!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henriette

  Er det ikke først næste år du skal søge? Ps: du ligner the grinch.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Høgh

  Jeg forstår din krise. Mit råd ville være at søge ind på den, men også at have en backup plan 🙂 Jeg tror du vil fortryde det i lang tid hvis ikke du i det mindste prøvede at søge ind. Men hvis du så ikke kommer ind, så har du en anden skole inden deadlinen er overskredet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Meldgaard Kirkeby

  Du skal huske på at du jo ikke kun skal vælge et gymnasium, men har tre prioritetter. Derfor kan du jo sagtens vælge GHG som første, og så evt. nogle andre som anden og tredje prioritet. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej Alma! Har selv samme gymnasie krise. Jeg vil også gerne ind på GHG og bor på Frederiksberg. Jeg tror jeg tager chancen, da sandsynligheden og rimelig stor og hvis man ikke kommer ind så er der en chance for, at man bliver optaget efter fordi der er så mange, som dropper ud de første måneder. Held og Lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Går selv i 2.G nu, dog på et andet gymnasium. Bare sørg for at din 2. prioritet et et gymnasium der har den linje du helst vil have, og ligger inden for række vide, så skal det nok gå 🙂

  Og husk at nyde din gymnasietid og at lige gyldigt hvilket gymnasium du går på, er det eleverne og lærerne der danner det største indtryk og er det du husker når du stopper og det du savner i weekenderne og ferierne(måske ikke ligefrem lærene men altså) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymt

  uhh… Vil da meget gerne have opskriften på pandekagerne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  1. Elsker dit krøllede hår! <3
  2. Synes der er for meget at gamble..
  3. Selvf. vil vi have opskriften! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Tag chancen! 🙂 og gerne opskrift på pandekagerne! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • DO IT!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Dalsgaard

  Nu sidder jeg selv i nogenlunde samme situtation! Og bruger I ikke optagelse.dk ??

  For så skal du jo vælge 3 prioriteter? Så tager du jo bare Gammel Hellerup Gymnasium som 1. prioritet, også 2. og 3. prioritet selvfølgelig – Så har du jo chance? Og ikke noget med at gamble, så kommer du jo bare ind på et af de andre 🙂

  Håber dette svar var nyttigt! Og selvfølgelig at du kommer ind på Gammel Hellerup gymnasium!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Vil meget gerne have opskriften på pandekagerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Åh, den trøje ser lækker ud! Bliver den “grimmere” af at blive vasket?

  Mht. gymnasiet, så tag da chancen! Så vidt jeg husker, skulle man da også skrive 1., 2. og 3. prioritet af gymnasier, ikke? Så hvis den 1. prioritet ikke holder, så gør din 2. jo! 😉
  Jeg bor selv 10,5 km og cirka 20-30 minutters kørsel i bus væk fra mit gymnasie og alle jeg kender kom ind. Men det er dog også Nordjyllands største, kender ikke størrelsen på Gammel Hellerup.

  Tag chancen! Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica

  Hej Alma! Jeg skal et år til USA med explorius ligesom dig. Jeg har præcis det samme problem, jeg vil gerne ind på gefion, men jeg er nervøs for om jeg bor for langt væk:/ Men fordi jeg skal til USA, har jeg “to chancer” for at komme ind på et gymnasie. Så derfor vælger jeg at søge det gymnasie, jeg helst vil ind på i år og hvis, jeg så ikke kommer ind, søger jeg bare et gymnasie, jeg har større chance for at komme ind på til næste år. Det kan godt være, du ved det her i forvejen, men i tilfælde af du ikke ved det, så er det meget rart lige at vide:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Estefanía

  Jeg syntes helt klart du skal tage chancen, hvis du har lyst til at gå på den. Så skal du gøre det, i sær når du kun får chancen nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin A

  Hej søde Alma. Jeg har oplevet noget lign. så jeg vil råde dig til, som min UU vejleder rådede mig til at søge ind på ialt 3 steder, for så har man altid en backupplan, da man jo ikke bare sådan kan søge ind efter tidsfristen er overskredet. Søg ind på flere gymnasier. Du kan altid melde fra de andre, hvis du kommer ind. Tag chancen! *-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Nu ved jeg ikke hvordan i skal ansøge om det, men da jeg skulle ansøge, kunne vi vælge op til 5 prioriteter, hvis det er det samme med jer, vil jeg da klart vælge det som 1. ønske, og derefter vælge nogle andre gymnasier som 2. og 3. 🙂

  http://fairestaddiction.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg står i fuldkommen samme situation som dig! Jeg har et ønske om at søge Gammel Hellerup Gymnasium som min 1. Prioritet, men jeg er også i tvivl om det er den bedste løsning. Jeg bor selv lige præcis 3 km fra Gammel Hellerup Gymnasium.

  Problemet er at de fleste gymnasier i København kun tager elever ind, som har valgt gymnasiet som deres første prioritet. Derfor er der en risiko for, at hvis ikke man kommer ind på sin første prioritet – og hvis man så eks. har valgt Rysensteen Gymnasium som nr. 2 – så kan man ikke komme ind på Rysensteen, hvis nu man ikke kom ind på sin 1. Prioritet – eftersom Rysensteen kun tager imod 1. prioritets ansøgere. Men hvis du virkelig gerne vil ind på Gammel Hellerup Gymnasium – så synes jeg at du skal ansøge! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna C. Petersen

  Nu ved jeg ikke hvordan det fungerer med at søge ind på gymnasiet ‘nu til dags’ (haha slap af jeg er kun 19 :D) , men den gang jeg søgte ind kunne man da have flere prioritetter. Så du sætter jo selvfølgelig dit drømmegymnasium som din første prioritet og tager en mere sikker som anden prioritet. Det kan selvfølgelig ikke være anerledes 🙂 Held og lykke med det hele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Alma!
  Jeg har købt noget fra Sheinsinde og på order tracking siger den at min vare er i Danmark(for tre dage siden), og jeg undrer mig lidt over hvornår den kommer. Hvor lang tid tager det normalt for dig.
  Håber du svarer snart. x
  btw. så synes jeg at du skal tage chancen, men også have en plan b i ærmet, hvis det nu ikke ender sådan som du håber. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Hej Alma,
  Hvilket spejlrefleks kamera har du??
  (ved godt det ikke har noget med dette indlæg at gøre)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hej Alma 🙂
  Står også lidt i samme problem, dog ved jeg ikke hvor meget jeg kan hjælpe. Til gengæld vil jeg bare hører (af ren nysgerrighed) hvilken linje du havde tænkt dig at tage, hvis du kom ind på GHG? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker din blog! <3

  Min veninde og jeg har for noget tid siden startet en blog op sammen. Det ville betyde alt verdens hvis du ville bruge få sekunder på at se den, og evt. smide en kommentar med hvad vi kunne gøre bedre.

  duo-plius.blogspot.dk

  //Laura

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ELSKER din blog Alma ! <3 – Og hvor er det hyggeligt ud !
  Kig endelig forbi http://sofiecolsted.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen

  Hvor køber man B Christensen armbånd henne? Elsker din blog, smukkeste Alma!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Kender SÅ mange der går på Gammel Hellerup, som siger at det er et rigtig fedt gymnasium, så synes klart du skal gå efter det! 🙂 Men hvis du går i 9. nu, og skal til USA et år efter det, skal du så ikke først søge næste år? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • D

  Mange skriver det med, at hvis du ikke kommer ind på din 1. priortet, får du jo bare nr. 2 eller 3.. Men sådan fungerer det altså ikke i KBH området! Stort set alle gymnasier tager kun 2. priorteter, inkusive GHG..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Hej Alma.
  Jeg kan godt forstå, at du er nervøs. Min bedste veninde har søgt ind på GHG, og hun er blevet fortalt, at hun kan komme ind ( hun bor ca 8,2 km væk)
  Min bror går på GHG i 3.g og han bor i sin lejlighed i cph, men kom også ind.
  Jeg håber, at du søger ind. Alle fra min klasse skal på GHG, og jeg har kun hørt gode ting omkring det.
  Alt det bedste fra Lærke.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS SPØRGSMÅL