SCREENSAVERS

NEW COAT

uhm

 

IMG_4779 IMG_4767 2014-01-242 2014-01-025coat HERE

Dette bliver et super hurtigt indlæg, da jeg er en smuuuule busy! Skal til gallafest på min skole senere – sidste gallafest aw :'( – og derefter holder 9. klasserne efter tradition afterparty et andet sted. Vi har været så heldige at have mennesker med gode kontakter i min klasse, så vi har både fået limo og lokale for free! Intet brok. Jeg har fundet den skønneste kjole, og hvis jeg ikke skynder mig at skrive færdigt nu, så når jeg nok ikke at tage billeder til jer, hahahah! BTW hvis jeg kan nå det, så vil jeg også lige fiske en partyyy playliste sammen, så hvis I har nogle musthaves så skriv dem lige i en kommentar!

Kyyysss

6 kommentarer

 • Anne Sofie

  Fedeste jakke Alma!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du fin ud 🙂

  Forresten hvem har lavet dit layout? Mangler lidt layout hjælp og leder efter en der kan hjælpe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erica

  Man kan ikke se dine billeder :)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en smuk jakke – er vild med blandingen af hvide & sorte farver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvad størrelse er din? Inde på hjemmesiden kan man kun få den i L og XL? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej Alma.
  Kan se på hjemmesiden at jakken fås i m,l,xl osv. Har du den så i en medium eller?
  Mvh Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SCREENSAVERS