UGENS SPØRGSMÅL

SCREENSAVERS

Desktop13

Desktop16 Desktop15 Desktop14

Hej tøser! SÅ har jeg fået bikset lidt baggrunde sammen til jer igen! Sidst jeg lavede baggrundende til jer, var i meget glade og efterspurgte flere, så da jeg kom i tanke om dét, lavede jeg nogle med det samme. Dette indlæg er planlagt, da jeg lige nu er til Oriflame blogger event, som I klart kommer til at hører mere om (følg med på instaaa!! @almaspies <3)

Baggrundende er lavet i Picasa og passer til en 13 tommer macbook, men du kan sikkert også få den til at passe til andre computere.
Tryk på billedet, for at komme til den fulde størrelse. Tryk derefter på billedet igen, og så på “View Raw Image” og gem SÅ billedet :-) – Du skal IKKE gemme billederne direkte fra bloggen, det er nemlig kun miniature versioner.

Jeg håber virkelig, at I kan lide dem <3

Knus

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS SPØRGSMÅL