we all get a little depressed once in a while

WHAT AM I LISTENING TO


Jeg følte lige at det var meeeeeget længe siden at jeg havde smidt lidt af min mainstream musiksmag ind i på bloggen. Even though, så håber jeg I får lidt inspiration, hvis I slet ingen musiknumre har at høre for tiden.

Et kæmpe kæmpe kæmpe tak til jer, for at have bakket så meget op om indlægget i går. Jeg havde på ingen måde regnet med så skøn en respons, så det har virkelig gjort mig gladere end I kan forestille jer. Af hjertet tak – verdens bedste læsere <3 <3 <3

Knus

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

we all get a little depressed once in a while