STRUDSEPELSEN

MARC BY MARC JACOBS GIVEAWAY – BLOGGEN 2 ÅR

MBMJ

GÆT HVILKEN DAG DET ER I DAG?! Det er da bloggens 2 års fødelsdag! Og så alligevel ikke helt… For at være ærlig har jeg ikke heeelt styr på hvornår, jeg udgav mit aller første indlæg, så fejringen foregår altså bare omkring februar/marts.
Den uden tvivl bedst modtagede giveaway på bloggen, var da jeg udloddede et valgfrit Marc Jacobs ur tilbage i december, så det er selvfølgelig sådan de 2 år skal fejres!

Hvis jeg ikke fik sagt det tydeligt nok, så kan I altså vinde et valgfrit Marc Jacobs ur! *skrig* – Giveawayen er igen i samarbejde med http://www.klockor.se/dk/, som er en svensk side der sælger ure. Dog er det så luksus at de også har en dansk hjemmeside, og derfor også sender fra Danmark (Med Post Danmark)! Så slipper man for ukendte shipping metoder og længere leveringstid.

For at deltage skal I gøre følgende:

Gå herind, og skriv i kommentaren hvilket ur du kunne tænke dig at vinde: http://www.klockor.se/dk/maerker/marc-by-marc-jacobs.html

Follow mig på bloglovin HER

Like min facebook side HER

Like indlægget

Tusind tak for de 2 år vi har haft sammen nu! Jeg er meget taknemmelig, for at have så skønne læsere.

Good luck!! <3

PS: HUSK NU KUN AT KOMMENTERE EN GANG  – DIN KOMMENTAR BLIVER REGISTRERET, SELVOM DU IKKE KAN SE DET – JEG SKAL GODKENDE DEN FØRST 🙂

676 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STRUDSEPELSEN