MARC BY MARC JACOBS GIVEAWAY - BLOGGEN 2 ÅR

THE HEALTHY PANCAKES

 photo IMG_3175_zpse1b014c8.png
 photo IMG_3178_zpse52a2fd6.png
 photo IMG_3179_zps919cb00c.png
Jeg har fuldstændig glemt at dele opskriften med jer, som jeg snakkede om HER. Jeg lavede pandekagerne igen i går, og de blev mindst lige så fantastiske! nom noooom nom. Ovenpå har jeg toppet med frysetørrede hindbær og en smule agavesirup.

Opskrift for en portion som på billederne:
2 æg
50 gram havregryn
150 gram speltmel
1/2 tsk salt
4 dl mælk

Rør dejen ensartet og steg pandekagerne som du vil. Hvis du fordobler portionen, kan du lave 10-12 styk “store rigtige pandekager”. Jeg kan bare godt lide at halvere portionen og så lave pandekagerne små – i “amerikansk pandekage”-størrelse. Håber I fattede hvad jeg lige prøvede at forklare hahaha…

Jeg er på ingen måde fan af havregryn, så jeg var lidt skeptisk overfor disse “havregrynspandekager” – men du kan på ingen måde smage havregrynen! De her pandekager er virkelig mine favoritter og jeg har prøvet lidt af hvert efterhånden. Hvis du putter lidt sødemiddel i, behøver du ikke topping, men ellers kan du putte agave sirup, isis sukker erstatning, frugt, skyr eller whatever you want! <3

Er lige nu i gang med at rydde ud i mit skab (HAR SERIØST IKK MERE PLADS), vil I være intra i et “Jeg sælger” indlæg?

xx

12 kommentarer

 • johanne

  Ville være lækkert med en “jeg sælger” !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke Fruensgaard

  Lærke pandekager, wow. Tror at jeg skal i gang nu.

  + Det kunne være rigtig fedt med et “jeg sælger” indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia Jakobsen

  Jeg må seriøst prøve at lave dem en hverdag hvor jeg først skal mødekl 10.00. Det ville være SÅ lækker en morgenmad, gosh.

  – UH, en jeg sælger indlæg ville være SÅ FEDT!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Lækre pandekager, dem må jeg prøve! 🙂
  Ja tak til sælger-indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow de ser lækre ud, det skal prøves!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Uhm, lyder lækkert! Det ville være godt med et ‘jeg sælger’-indlæg! 😀

  Knus fra Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catja

  Kan man bruge hvedemel istedet for speltmel? 🙂
  Super fedt indlæg<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kristine

  Uh ja det kunne være super fedt hvis du sælger ud!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] min dag har mest bestået af, at jeg stod op, læste i min bog, lavede super lækker morgenmad, med http://almaspies.com/2014/03/the-healthy-pancakes/  fra Alma Spies’ blog. Lavet lektier, set serier på netflix, lavet lækker frokost og fået […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Lavede dem, og de smagte af h til, man kunne ligeså godt bage rugbrød!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Nånå 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Olivia

   Du har sgu nok brugt knækkede rugkerner. Et eller andet med dit valg af mel er i hvert fald gået galt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARC BY MARC JACOBS GIVEAWAY - BLOGGEN 2 ÅR