A NEW TUMBLR

THIS WEEKEND….

 photo Dropbox-042_zps609a9223.jpg
 photo Dropbox-006_zps4cbd3d16.jpg
 photo Collager7-001_zps9177cea7.jpg
Jeg fik taget overraskende “mange” billeder af hvad jeg foretog mig i weekenden, så jeg tænkte at jeg lige ville bakse en collage sammen til jer – hvad synes I om det? Jeg skal i morgen aflevere et essay der har fyldt lidt meget de sidste par dage, så det bliver SÅ rart at få den afleveret og komme tilbage i normal blogrytme! :p Udover overstående billeder bestod min weekend ret meget af lektier og USA forberedelse – FYI: jeg rejser med My Education i stedet, og er SÅ glad for at have skiftet organisation!

Vil I have flere af sådanne collager?

xx

   

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A NEW TUMBLR