SO OUT OF INSPIRATION

UPDATE: BAD NEWS

 photo Pictures6_zps7309a3ba.png
Hej tøser… Jeg føler lige, jeg er nødt til at komme med en forklaring omkring min sløve blogning, der har været og fremover højst sandssynligt også vil være. Jeg er kommet i store problemer med min organisation (Explorius) omkring mit High School år i USA 2014/15. Kort sagt fik jeg forleden en helt urimelig værts”familie”, hvilket Explorius desværre ikke forstår/kan se fra min familie og jegs synspunkt. Det betyder desværre at jeg har mistet alt tillid til organisationen, men også at jeg ikke har andet valg end at søge ny organisation NU. Jeg har meget meget meget lidt tid til at få ALT på plads, og det er et kæmpe arbejde. Så der venter mig en masse stress og rod, som jeg på intet tidspunkt havde forudset… Det er virkelig ærgerligt, at alt dette rod skal komme lige i eksamens forberedelses tid, og jeg har lige nu svært ved at se hvordan jeg skal kunne nå alt. Jeg håber dog, at det kommer til at falde på plads asap… Men jeg håber også, at I forstår, at jeg er utroligt frustreret og også en del ked af min situation lige nu. Jeg vil gøre mit bedste for at bloggen vil blive opdateret, men jeg tør virkelig ikke love noget.
Kæmpe knus

38 kommentarer

 • Signe

  Helt forstående 🙂 – Håber du for styr på det <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silje

  Ej hvor ærgeligt…Prøv organisastion EF, hvis du altså ikke allerede har fundet en ny. Skal selv rejse med dem, dog først i 2015/16. De virker ind til videre rigtig søde 🙂
  Btw skal til interview om en uge, er det nogen man skal være nervøs for… Er ret nervøs!
  Håber alt løser sig for dig søde Alma <3,

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Har været til interview med EF – ikke noget jeg nogensinde vil overveje!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Silje

   Hvorfor ikke? Hvilken organisation har du valgt? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Æv æv æv, Held og lykke !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stine

  hej alma! det er helt forståeligt! man skal også tænke på sig selv en gang i mellem! og din blog er super god! og det vil den altid være, lige meget hvor ofte eller hvor sjældent du lægger noget ud.. held og lykke med det hele!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silje

  Ej hvor træls! Håber alt løser sig og held og lykke med eksamen, Alma! btw dig over, fedt navn haha x

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Ej hvor ærgeligt, kan godt forstå du er frustreret 🙁 Må jeg have lov at spørge hvad dit egentlige problem med ‘værts familien’ var? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hvad var der med din værtsfamilie? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor øv!
  Vil selv gerne af hele mit hjerte være udviklingstuderende i USA og kan godt følge dig i hvordan du må føle – krydser fingre for det ender godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Forstår dig! Skide træls situation, søde Alma 🙂
  VÆLG EF! Jeg skal på sprogrejse til Californien til sommer, og de er så søde og forstående. De siger også, at hvis man kommer i en værtsfamilie der ikke er tilfredsstillende, så flytter du bare.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Har fuld forståelse for dig søde Alma, håber du får styr på det hele. Held og lykke med det hele <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Kan virkelig godt forstå dig, og det er helt ok, hvis bloggen ikke bliver opdateret så ofte. Håber det løser sig for dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen

  Hej Alma.
  Jeg har fulgt din blog i virkelig lang tid efterhånden, men jeg kommentere dog nærmest aldrig.

  Synes virkelig bare at du skal fokusere på at få alt på plads, og på at forberede dig til dine eksamener – Det er meget vigtigere.

  Håber virkelig at alt falder på plads!
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedicte Foget

  Hej Alma!

  Jeg er ked af at høre omkring dine problemer med Explorios, det er noget rigtig møg. Jeg ved hvor meget arbejde der ligger bag, og at “forberedelserne” er virkelig tidskrævende.

  Jeg skal selv til USA som udvekslingsstudent i 14/15, hvor jeg rejser med organisationen My Education. So far, har der på ingen måde været problemer og de ansatte er rigtig søde. Det kunne være det fedeste hvis du valgte at rejse med My Education, så jeg på den måde kunne lære dig at kende.

  Håber at alt ordner sig for dig, krydser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Helt i orden sødeste Alma! Du skal intet ondt hører fra vore side, vi er bare så taknemmelige for at du plejer at lægge så meget tid i din blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Thinnesen

  Super træls… Jeg havde også problemer med Explorius, som jeg i starten troede jeg skulle rejse med(også USA 14/15), jeg valgte istedet MyEducation, og indtil videre har de virkelig været gode! De kan klart anbefales 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Explorious er lort og så koster det det dobbelte! Skynd dig at finde et nyt sted hurtigst muligt men må vi ikke lige få lidt detaljer om hvilken stat du skulle til og hvorfor familien ikke var god?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie A.

  Må man spørge om hvilken slags familie det var? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor træls, jeg har selv en veninde, der havnede i en værtsfamilie derover, som var utrolig kristen og havde 7 børn, hvor hun var blevet lovet der var 3 og hvor hun ikke måtte være på hendes computer uden, at der var en der skulle kigge hende over skulderen og hun SKULLE skive på engelsk og hun måtte ikke feste med hendes venner, tage på stranden eller hvis hun skulle se film, så skulle det være børnefilm. Alt dette tog organisationen sig heller ikke af og var total dårlig til det, så efter flere måneders kamp, fik hun flyttet familie, hvor hun kunne bo de sidste 2-3 måneder.
  Men heldigvis er det ikke, som du skrive, eksamensperioden du går ind i, men folkeskolens afgangsprøver, så det er ikke eksamnier, før du kommer i gymnasiet (bare som en korrekt bemærkning, fordi jeg læste i et tidligere indlæg, at du var meget perfektionistisk, i at det skulle være korrekt det du skrev). 🙂
  Men håber det hele ordner sig og at du får det dejligste ophold, ih hvor er jeg jaloux! Håber det kommer til, at gå dig godt. Man bliver helt nysgerrig omkring hvad der er sket!

  xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Ej hvor ærgerligt for dig!
  Jeg har selv rejst med EF, en del gange efterhånden – og vil stærkt anbefale dem!
  Du kan evt. Skrive på min mail, hvis du vil høre mere.
  Du skal selvfølgelig af sted, og have dit livs oplevelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Helt forståeligt. Du kan prøve at søge STS. Jeg kender en der har været i Californien på high school med dem, og har vidst været ret glad for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg håber du får ordnet det hele, og jeg vil selvfølgelig stadig følge din blog, når du er ovenpå igen! Held og lykke med det hele, Alma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg kan helt klart anbefale EF, håber virkelig alt lykkes for dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe F

  Ej hvor træls. Men at du får en urimelig familie, er jo ikke exlorius fejl. Jeg var i USA med dem sidste år, og de var sådan en kæmpe hjælp! Hvis du istedet vælger at rejse med fx. EF, er chancen for at du lander ved en endnu mere urimelig familie jo også stor. Men HVOR urimelig var familien? Jeg syntes også min familie var ALT for religiøse i starten, men det lærte jeg bare at acceptere, det er jo det man tager afsted for – for at lære en ny kultur at kende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Alma, jeg var med Explorius i år men blev nødsaget til at rejse hjem, da der skete nogle ting derovre (også med værtsfamilien). Hvor skal du være glad for du nåede at finde ud af hvor dårlig en organisation Explorius er før du var taget afsted og det ikke var for sent, for de er KUN en pengemaskine. Så snart de har fået deres penge er de ligeglad med dig, der er ingen hjælp at hente!
  Hvor er jeg ked af jeg ikke valgte en anden organisation, men hvordan skulle man vide Explorius er så dårlig, når de lover guld og grønne skove? 🙁
  Du er velkommen til at kontakte mig på mail.
  Knus og jeg håber du får et godt år med en anden organisation (Rotary kan anbefales)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Jeg synes virkelig at det er meget hårdt sagt… Jeg skal rejse med explorius her til sommer og indtil videre er jeg utrorlig glad for dem.
   Der er altid nogle der ender i uheldige familier, men det er ikke explorius’s skyld. Hvis de kun ville have penge og var ligeglad med deres “elever” bag efter ville de helt sikker ikke kunne blive godkendt af staten. Fx er STS ikke godkendt….
   Synes bare lige at du sætter dem i et meget dårligt lys, og selvom du har haft en dårlig oplevelse behøver du ikke sige at de er en penge maskine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Prøv YFU – youth for understanding! min veninde er med dem lige nu og de er gode

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte Thorsen

  Hej Alma, det er jeg ked af at høre. Jeg skal selv rejse med YFU efter sommerferien, de er super gode, hvis jeg var dig ville jeg prøve at høre om de har plads. Ellers har jeg hørt at myeducation også skulle være meget godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SO OUT OF INSPIRATION