A NEW LAYOUT

PURE PERFECTION

Hey ladies. Mit yndlingskøb og absolut mest efterspurgte køb fra London er DENNE beauty fra Zara. Er den ikke helt igennem smuk?! Jeg elsker den enormt højt allerede, og elsker at parre den med mine lyserøde slip-ons fra Won Hundred.
 photo IMG_7111_zps99db8f53.png photo IMG_7114_zps0d41f1b1.png photo IMG_7112_zpsec4bbfed.png photo IMG_7151_zps2bf15f8b.png

I dag fandt jeg jo, som alle andre, ud af hvad jeg skulle op i til afgangsaksamen! Jeg trak biologi skriftlig og samfundsfag mundtlig!! Ét styks meget glad Alma. Udover det fik jeg dato for hvornår min bøjle skal af (Ét styks endnu mere glad Alma), meeen jeg har nu været halvsyg i 2 uger (Ét styks lidt mindre glad Alma) :(((( disse ting trækker dog op på humøret!

I morgen regner jeg med at tage billeder af mine sidste køb fra London, så I ikke skal vente mere :* Jeg savner dog jeres kommentarer ret så meget! Én kommentar på layoutets ændring ligner jer ikke 🙁

Hvad synes I?

xx

30 kommentarer

 • Anonym

  Den er bare for lækker den jakke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Hvordan er den i str?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Helt normal – dog meget stram 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Wtf, helt normal – meget stram? så er den jo nok ikke normal

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Jo den er den jo så nok. Stram, som I at den er svær at bevæge sig i.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Expt. min klasse og jeg… vi har ikke fået afvide hvad vi kommer op i. T_T Vi får det først afvide i morgen pga. en skide fejl. Jeez hvor irriterende. Dog vil jeg gætte på jeg kommer op i fransk.. og geografi.. håber virkelig på biologi, but.. do not think so. ):

  – Angående det med kommentarer.. det er også øv bare at skrive en kommentar og så intet svar få tilbage. Hvorfor så skrive en kommentar, hvis man ikke ved om du læser den? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Ejjj hvor øv! Var selv flejnet 🙁

   Jeg svarer skam nærmest altid på kommentarer – det er i hvert fald det jeg prøver utroligt meget på – og jeg læser ALLE kommentare, da jeg jo skal godkende dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg trak skriftligt geografi og skriftligt engelsk – det er lux! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Gud altså, den jakke er jo skønheden selv! <3 -Ville lige høre hvilken str. du har 🙂 & hvormår er det den heldige dato er for bøjlen er, har selv bøjle og nøj hvor jeg gerne vil have den af snart 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   tæhæhæhæhæ det skal I overraskes med 😉 helt forståeligt…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er så forelsket i den læderjakke! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Var jeg også ind til jeg fik fat i den – og er stadig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også kigget rigtig meget på den jakke fra Zara – den er så fin!

  http://malenemandrup.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna

  Sikke en flot jakke! Ønsker dig held og lykke med eksamen(eller helt præcis 9. klasses afgangsprøve). Sidder selv og er ved at skide i bukserne over 8. klasses terminsprøver og diverse prøver på afgansprøver(hvis du forstår), men heldigvis venter en dejlig studietur til London om 10 dage.
  Fortsat god aften 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel Nielsen

  Den jakke er så lækker!!

  Angående afgangsprøverne. Har vi jo ogsp trukket i dag. Biologi og kristendom trak vi, så ingen mundtlig tysk!!!!!

  Good luck!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamila

  Hej jeg elsker jakken den er helt vildt pæn, men hvor meget koster den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Årh hvor lækre eksamener! Jeg kan selv huske jeg skulle op i tysk skriftlig og geografi, bestemt ikke yndlings, men fik da 10 & 7. Nu går jeg i 2.g, og skal vente en hel måned endnu, med at finde ud af hvad jeg skal op i.
  – Lækker jakke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Skal op i tysk- og matematik mundtlig… du er enormt heldig.

  Ps: Super fed jakke! 😮

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NanA

  Jeg synes dit nye layout er fedt! God bedring☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Den jakke er sååå fed! Hvornår skal du så have din bøjle af?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Vores klasse fik også at vide hvad vi skal op i igår, vi var så heldige at trække skriftlig engelsk og mundtlig matematik, så det er helt okay. Forresten er dit nye layout virkelig lækkert, og pynter godt på bloggen. Forandring fryder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kaja Henriques

  Super fin jakke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er SÅ flot – bestemt også den lyseblå! Ville ønske, at jeg havde lidt farve, så jeg ville kunne bære sådan én 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  hvilken størrelse har du købt din i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvis du en dag har lyst til at sælge er jeg meget intra 🙂 kh Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A NEW LAYOUT