UGENS SPØRGSMÅL

“ER DU UNDERUDVIKLET ELLER LIGNER DU BARE EN PÅ 10?”

“Øhm har du mens? du altid så pigefornærmet og flabet i dine indlæg. vi giver dig penge så vær ordenlig”

“Hvorfor er du altid så negativ? Held og lykke med bloggen da.”

“Pæn blog, men mener det her helt seriøst. Du har det grimmeste ansigt jeg længe har set. Altså virkelig. Din tøj-stil og hår er pisseflot, men dit ansigt altså. Puha. Held og lykke.”

Dette er blot et udpluk, af de seneste kommentarer jeg har fået. I har nok lagt mærke til, at aktiviteten på bloggen er faldet markant de sidste 1-2 uger, og det er der egentlig også grund til… Jeg har ærligt talt haft 0% bloglyst. Jeg plejer ALDRIG at tage mig af negative kommentarer/hate, og jeg plejer faktisk heller ikke at få særlig meget hate, men her på det seneste har det virkelig slået til. Når det kommer gang på gang, hvergang man åbner sin mail, får man sgu ikke ligefrem lyst til at sætte sig hjem og skrive om et par nye bukser, hvis man alligevel aldrig formår, at få det skrevet perfekt nok…

Det der rører mig mest er, at mange synes jeg er blevet negativ, ikke svarer mine læsere ordenligt, altid er sur og så videre. Jeg prøver dybt fra hjertet af, altid at svare mine læsere så godt, venligt og professionelt som muligt, og jeg svarer ærligt talt på 80 % af alle kommentarer, jeg får. De sidste 20 % er jo på ingen måde i min gode mening, men det er lige ud sagt menneskeligt at glemme og fejle. Jeg husker ikke altid, at jeg skulle svare på dén og dén kommentar, og det tror jeg kun bloggere kan relatere til. Jeg forstår, at det kan være frusterende at få et surt svar igen, men jeg føler egentlig, at det er lidt uretfærdigt at skrive at jeg svarer negativt tilbage; jeg prøver og mener altid, at jeg enten svarer med udråbstegn, hjerte, smiley eller “:*” – for jeg har KUN glæde til alle jer skønne læsere! Men hvis jeg heller ikke kan svare med et voksent og lige ud “punktum”, så bliver det altså også svært at komme videre og gøre bloggen mere professionel… Så jeg bliver så frustreret og ked af det, når jeg gang på gang får af vide, at jeg er negativ og sur. Jeg ved simpelthen ikke hvordan, jeg kan gøre det bedre, når jeg allerede gør det så godt jeg kan. Og jeg har ærlig talt lidt svært ved at forstå, hvad mine læsere forventer af mig. Jeg synes altid jeg er positiv, skriver om gode oplevelser, men hvis jeg så kommer med et surt og ærligt opstød, er jeg pludselig en negativ mens-kælling – men hvis jeg skriver om hvor godt alting går, og hvor positivt livet er, så er jeg falsk og irriterende at høre på.

I mit sidste indlæg “Ugens spørgsmål”, endte jeg indlægget med, at det var et uinteressant indlæg. Det er allerede blevet misforstået af en del, som om at det var en kritik af jer læsere; altså at I ikke havde stillet interessante spørgsmål. Sådan skulle det selvfølgelig ikke forstås! Men jeg hader at udgive indlæg, hvor jeg ikke selv føler, at jeg ville finde det interessant, hvis jeg var læser og ikke ejer af bloggen. Det var ligesom ikke nogle ekstremt dybdegående spørgsmål, og derfor ville jeg blot undskylde, på mine egne vegne, hvis nogle ikke fandt det særligt spændende. Det havde virkelig intet med jer at gøre, det var blot for at undskylde OVERFOR jer – ikke for at undskylde OVER jer! 🙂

En anden ting jeg har fået kritik for, er at jeg svarede “vildt surt og lige til” i det indlæg. På 6 ud af 11 af de spørgsmål, svarer jeg som nævnt tidligere, med smiley, udråbstegn eller lign… Jeg ved virkelig ikke hvordan jeg skal kunne køre bloggen, hvis jeg ikke kan svare på under halvdelen af spørgsmålene, ved at slutte med et punktum… Jeg beklager hvis det virker for surt og lige til, men det er svært at svare på hvor høj man er, hvor lang tid der gik før jeg modtog en taske, osv, på en interessant og uddybende måde.

Der er sikkert mange der nu vil fortælle mig, at jeg er dårlig til at tage kritik, og blot giver “haters’ne” hvad de vil have, men det er også vigtigt for mig, at forsvare mig selv – og fortælle jer, at jeg på ingen måde med vilje mener at svare jer negativt – og at jeg virkelig prøver så godt jeg kan, at være positiv og glad overfor jer.

Jeg havde lige brug for at lufte mine tanker. Det er sgu svært at være den perfekte blogger.

Tak fordi I læste med – og tak til jer der altid kommer med positive og rosende kommentarer <3

 photo Skaeligrmbillede2014-04-28kl223848_zps4fe54617.png

100 kommentarer

 • Emilie

  Ikke hør på sådan noget, det er folk som har ondt i røven. Nogen piger kan ikke se forskellen på hate og misundelse, men det er 100% misundelse. Du skal fortsætte med det du laver, fordi det er et rigtig godt stykke arbejde. De små umodne tøser skal ikke få dig ned!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg har altid syntes at du var utrolig nede på jorden og glad. Jeg kan virkelig godt lide, at du virker mere oprigtig og ikke mega falsk og “hyper” hele tiden. Jeg nyder ihvertfald at læse din blog! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Ih hvor gør det mig glad! Jeg prøver nemlig at være så oprigtig og ægte som muligt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Fuldt forståeligt at du har det sådan – ingen ville blive glade for at få sådan nogle hadefulde kommentarer!
  Synes bare lige du skal vide at jeg synes du er en fantastisk blogger, og du er helt vildt smuk og virker så sød 🙂
  Knus<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wtf til det med de manglende smilies haha? Synes rent faktisk at det ser pænere ud, hvis man undlader dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Helt enig, men ja, sådan har alle det jo ikke…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  Skriver normalt aldrig kommentarer på en blog men synes nu jeg vil gøre det når jeg kan se du på de seneste har fået meget “hate”. Elsker din blog mere end noget andet og synes altid du laver inspirerede indlæg. Elsker din stil og dit ansigt er virkelig noget af det smukkeste! Så lad vær med at hør på dem, du er perfekt som du er!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Ej hvor er du skøn. Tusind tusind tak, det betyder mere end jeg kan sætte ord på!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har en fantastisk blog Alma! Syntes det er langt ude at folk skal komme med så nedladende kommentarer. Syntes bestemt ikke at man er sur hvis man slutter sit svar af med et punktum og ikke altid smily’er. Fortsæt dit gode arbejde! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Hvor er det bekræftende at høre – mange tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Du gør et fantastisk stykke arbejde, Alma! Jeg elsker hver gang der kommer et nyt indlæg, om så det er et lidt uinteressant ‘Ugens spørgsmål’, eller om det er et fedt indlæg der handler om din tur til USA e.l. 🙂
  Du skal bare blive ved med det du gør nu og ignorer alle de grimme kommentarer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Du er skide god Alma! Bliv ved med det du gør – din blog og stil er min ynglings 🙂

  Knuss

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvor skønt at der kommer et nyt indlæg, Alma! Jeg har også lagt mærke til de færre indlæg, og hvor har jeg savnet dem!
  Du er en skøn pige, som gør et fantastisk stykke arbejde med bloggen, so keep the work! 🙂
  Husk også på at der selvom der måske kommer nogle negative kommentarer, så sidder der også masser og masser af mennesker, som synes din blog er for fed! :*
  Lige et andet spørgsmål, som nok afviger udenfor dette indlæg: Hvad skal du være til sidste skoledag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Du er da for sød. Jeg skal være Kim Possible! Hihi <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Kære Alma! Jeg blev virkeligt “ked af det” og i dårligt humør at at læse at der er sådan nogle utaknemmelige læsere! Jeg synes simpelthen at det er decideret utaknemmeligt at være sådan som læser!
  Du har sen fedeste og mest gennemførte blog man overhovedet kunne tænke sig at læse! Der er tænkt over alt og du lægger så meget arbejde i hvert indlæg, hold da op hvor jeg elsker den! Når jeg læser bliver jeg utroligt inspireret! Dine outfit, sin personlighed alt er noget jeg elsker at se og høre om. Du er min yndlingsblogger (jeg læser rigtigt mange) og efter en lang dag er der ikke noget bedre at klikke ind på sin blog og se hvad der rør sig 🙂
  Jeg håber virkeligt, at du fortsætter og du skal vide jeg vi er mange der elsker der du laver og lader sig inspirere!

  Det var en lang kommentar jeg skrev, men jeg kan ikke gøre noget bedre lige nu end fortælle dig at jeg er meget taknemmelig for det du laver og bliv endelig ved!!

  Knus Sidsel <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Åh, det var på ingen måde meningen at gøre dig ked af det! Tusind tak for din fantastiske ros, hvor er det dog dejligt at høre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ester

  Årh, Alma. Altså jeg er fast læser af din blog, elsker den og den inspirerer mig så meget både med mode, men især også hvordan du skriver tekster. Det var egentlig ikke et jeg skulle komme ind på, men i hvert fald – det mener jeg i hvert fald – er der overhovedet ingen af de ovenstående udsagn der passer, overhoved. Synes du klarer det rigtig god, og husk på alle bloggere får ‘hate’, men det er jo overhovedet ikke alle som har lige gode argumenter og intentioner.
  Keep going, jeg elsker i hvert fald bloggen her og det hele skal nok, hvis man ikke ligger for meget vægt på alle de umodne kommentarer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   I har i hvert fald fået mig til at indse at ingen af udsagnene passer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor det bare forfærdeligt at folk kan få sig selv til at skrive sådanne kommentarer. Du driver en af mine klart ynglingsblogge! Du er virkelig en talentfuld blogger og giver mig dagligt virkelig meget inspiration!
  Du skal virkelig ikke lade dig påvirke, af folks ligegyldige kommentarer!

  Knus, http://sofiehvii.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Helt ærligt, du er virkelig en dygtig blogger. Og du er så skidesmuk, jeg er helt vild med både dit hår og dit ansigt! Misunder dig! 😀 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv Sofie Knapp

  Forstår slet ikke hvorfor du overhovedet får sådanne kommentar. Jeg har på ingen måde følt du har været sur eller noget for tiden, jeg synes du er en af de sødeste bloggere i Danmark! Du er altid så venlig og hjælpsom, via kommentarer osv. Tror skam bare folk er jaloux over din succes. Keep going, you’re amazing!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida-Mathilde

  En af mine yndlings blogindlæg! Så flot og moden måde at forsvare, og forklare dig selv på. YOU GO GURL!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Synes overhovedet ikke ikke din blog er dårlig! tværtimod er din blog en af mine ynglings blogge og jeg følger fast med! ;)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Forstår godt du vil forsvare dig selv, jeg havde 100% gjort det samme, hvis jeg var i dit sted. Men synes du skal vide at vi er flere, som er meget glade for at følge med i det du laver, og synes du gør det super godt

  knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Det er jeg glad for, at du fortæller mig!
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alma lad hver med at blive påvirket af de dumme kommentar! Du skal huske på at der er mange af dine følger som elsker dig for det du blogger om, og den du er <3 Du har en fantastisk blog, se hvor langt du er kommet! Jeg håber en dag min bliver ligeså god som din 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Du har et virkelig smukt ansigt! Og jeg har aldrig opfattet dig som en negativ person – tvært imod. De piger der skriver sådan til dig, er bare misundelige, så du skal slet ikke tage dig af det! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Tja, det er de vel. Tusind tak for din søde ros <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg forstår ærligt talt ikke, hvad det er folk forventer. Det er da klart at man ikke kan være glad hver dag, men fordi man ikke sætter en smiley, er man da ikke sur på sine læsere? Jeg synes du virker som en super skøn pige og elsker din blog, keep up the good work søde Alma!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  I min verden, er bloggere personer på de 19+, jeg ser sjældent bloggere under de her 19+, men det er der selvfølgelig også en grund til, de er nemlig ikke professionelle nok.
  Du er netop ung, og din blog henvender sig både til din jævnalder, ældre samt yngre, men de jævnaldrene ser nok også et punktum som værende surt, hvorimod det er en selvfølge og ganske fint med blot et punktum for de ældre.
  Din blog henvender sig (vil jeg mene) til de lidt ældre, grundet dette er nok fordi at du ikke skriver på teenage planet, du skriver ikke om en vild bytur du har været på (du går i hvert fald ikke meget i dybden med den, (ikke hvad jeg har set)), du skriver ikke om en masse tøssefnidder, og de forfærdelige lærere du har i skolen. Du skriver også meget professionelt om din skole, du skriver at du gør meget ud af dine opgaver, hvilket jeg tror på motivere dine jævnaldrene, da men i den alder hurtigt kan køre død! Du skriver mere på et voksent plan, altså rejseguides, tøj osv. Og det er helt fint, det er nok bare ikke det de jævnaldrende vil læse – OG DET ER FINT! Det er DIT valg, hvem du henvender dig til, din blog er flot, den er professionel, og DU ER DYGTIG, og jeg kan absolut ikke vente til at du kommer til staterne, for det bliver den vildeste, hårdeste, mest fantastiske tid i dit liv, det føler jeg godt jeg kan love dig, som tidligere udviklingsstudent 😉
  Og så kan jeg også lige love dig, at du ikke skal regne med at falde til ro i Danmark når du kommer tilbage igen, der skal du ud og opleve mere, og mere, og mere og lige lidt mere!

  Alma, du er skide dygtig til det du laver, det er du virkelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Kan 100 % forstå hvad du mener – jeg tager det som en ros! Tusind tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Alma!
  Jeg synes det er SÅ ærgerligt at man skriver sådan nogle ting, for hvordan ville dem der skriver det selv have det med at få kastet sådan noget i hovedet? Jeg synes du er en virkelig god blogger og også en af mine favoritter. Du er virkelig en kæmpe inspiration for mig og helt sikkert også en masse andre! Du er så smuk, du har en rigtig fed stil og du blogger virkelig godt. Dine indlæg er gennemførte og jeg elsker at læse dem! Jeg håber på mange flere indlæg i fremtiden og jeg er nok ikke den eneste!
  Jeg håber du kommer på benene igen og ikke tager dig af alt det hate selvom det sikkert er virkelig svært 🙂
  Bliv ved med dit gode arbejde og gode humør på din blog!
  Knus Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Jeg er allerede på benene igen, efter jeres fantastiske kommentarer! KYS

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Alma, du skal ikke høre på dem, de er bare mega misundelige over, at de ikke kan opnå det du gør 🙂 du skal bare op på hesten igen, for det du gør er FANTASTISK 🙂 du er den bedste husk på det:-) Og du svarer altid flot og professionelt tilbage .-) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla-Sofie

  Du er en virkelig god blogger, det er ikke det. Jeg tror bare, at det folk bliver irriteret over, forstå mig ret, er når du har lavet dine “Ugens spørgsmål.” Der har nemlig været et par gange hvor du har skrevet noget i stil med “det var da noget mærkeligt noget” eller “øhh ja?”, og du har også læsere, som er det yngre end dig selv.

  Det er heller ikke fair, at du skal ses som sur, fordi du bare svarer, og jeg er sikker på, at du også har en skole at passe, blandt andet eksaminer lige nu, så bare meld ud, at folk lige må tage en slapper 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Jeg er med på hvad du mener. Det er bare tit spørgsmål, som man kan tænke sig til eller som jeg har svaret på 100000 gange før – og så bliver jeg desværre en smule irriteret…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Er enig med alle de andre! Skriver normalt heller ikke kommentarer, men det her rørte mig… Følger troligt din blog her på bloglovin, og er super inspireret af dig. Kan dog godt genkende noget af det du skriver. Sommetider kan man virkelig godt fornemme hvis du har en dårlig dag, selvom du måske ikke har det. Ved ikke helt hvad der gør det, måske du skulle spørge noget mere ind til dine læsere? Ved du gør det meget i forvejen, men ja… Måske er det bare alt det her der har påvirket dig på det seneste? … Hvad med at prøve at lave nogle videoer, det kunne jeg ihvertfald godt tænke mig! Ved ikke om hvad, ha, måske en ask me? Det gør det så meget mere personligere, at se dig “live”, hvis du altså har lyst til det? Så er der heller ikke noget ballade med punktummer og smileys ha ha. Puha, lang kommentar. Men keep going, lad dem ikke slå dig ned. Elsker at følge dig! 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Det er jeg glad for at høre. Jeg regner med at lave nogle videoer snart <3 tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zolfa Al-khakani

  Jeg skriver ALDRIG kommentarere på blogs jeg følger med i, men nu synes jeg lige at du skulle vide at der er folk, som måske ikke markerer at de er her, synes at du gør det godt! Jeg kan ærligt ikke forstå hvorfor folk bliver nød til at fremvise såkaldt “hate” mod en person. Bare sidde og se de fremviste mails du har modtaget, gjorde ondt! DU gør dit arbejde på bloggen som DU føler er godt, og DU kan se at der er MANGE personer, der synes utrolig godt om din blog – se selv hvor langt du er nået!! Ved ikke om det hjælper, men synes virkelig du skal lukke ørerne for de negative kommentarer, og huske at din blog er helt igennem gennemført 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Det er jo lige det! Hvorfor har man lyst til at rakke ned på andre? Jeg kommer aldrig til at forstå det. Tusind tak søde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Du skal ikke lytte til dem, selvom det nogen gange kan være svært.

  Jeg har fulgt dig siden din gamle blog, og jeg har altid vist, at du en dag ville komme på BD. Jeg synes du er et rigtig godt forbillede, også selvom du er på min egen alder.

  Selvfølgelig vil der være perioder hvor du ikke lige har lysten eller tiden.

  Jeg synes du skal fortsætte hvad du har gang i, og så vil jeg have, at du skal vide, at jeg glæder mig meget til, at høre om dit udvekslingsophold i USA <3

  KNUS

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Åh hvor er du sød <3 jeg glæder mig til at fortælle jer om det!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacqueline

  Du skal virkelig ikke tage det til dig! Jeg har, og vil, altid synes din blog er skøn! Jeg synes at du er en super dygtig blogger, det ved at jeg mange andre også synes. Du er uden tvivl min yndlingsblogger, så bare bliv ved med at gøre som du gør <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg elsker din blog! Og tjekker hver dag, om der er kommet nye indlæg.
  Du er så smuk, og virker virkelig sød! Ikk hør på det, det er bare nogle der har det dårligt med sig selv, og derfor har brug for at hakke på andre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Åhhh, gud. Jeg forstår dså godt. Du skal ikke tage dig af de kommentare de er bare misundelige, på at du har en populær blog. Og jeg vil faktisk rose dig for altid at være så ærlig og oprigtig. Man kan virkelig høre når du skriver et indlæg er det din personlige mening. Og udover det TAK for at din blog ikke er fyldt med sponsor indlæg!!<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Vil du ikke lave en top 5 iPhone covers?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Du har på ingen måde et grimt ansigt omg.. Hvad er der dog galt med folk. Dit ansigt er virkelig smukt, også i virkeligheden. Jeg så dig nemlig engang på østerport st. haha, lyder sikkert creepy nu, i promise you im not!! Forsæt dit gode arbejde med din lækre blog, Alma!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Godt skrevet skat! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Ej du skal virkelig bare ignorere dem!
  Du har en super blog hvor indlæggene altid er inspirerende, flotte og meget gennemarbejdede!
  Du virker også rigtig sød, og du er da vildt flot <3
  :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Ej du skal altså virkelig bare ignorere dem!
  Du har en super blog hvor indlæggene altid er inspirerende, flotte og meget gennemarbejdede!
  Du virker rigtig sød, og du er da vildt flot <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej søde Alma!
  Det gør mig da ked af det, at høre at du er blevet ked af folks kommentarer- og forstår dig fuldt ud!
  DU er simpelthen en fantastisk blogger!- DU er nået så lang og har knoklet så hårdt og du har tusinde af piger der ser op til dig! Så synes det er så ærgeligt at læse om det der nu foregår.
  Synes tværtimod at det virker professionelt at du skriver et kort og præcist svar (så du nok når at svare på flest mulige spørgsmål)
  Du er så så så så smuk Alma, og der er tusinde piger der ville ønske at de var dig, kan da sagtens forstå det kan være svært at ignorere de negative kommentarer, men igen aldrig glem hvor langt du er nået og hvor meget glæde danmarks teenage piger har at læse om dine indlæg 🙂 Synes det er så sejt at du skriver dette indlæg og gør folk opmærksomme også om hvordan du har det.
  Du er en fantastisk og dygtig pige Alma, husk det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Du skal på ingen måde, tage dig af disse pisse åndssvage kommentarer! Det er forfærdeligt, så ondt i røven folk de har. Altså seriøst. De skal stoppe sig selv! Du er uden tvivl min yndlings blogger!<3

  Kan vi ikke få et indlæg omkring din sidste skoledag og sådan? Måske er det lettest når du har overståret den. Men bare sådan hvad du er klædt ud som, og hvordan I fejre det på din skole. Det synes jeg kunne være super spændende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg synes du skal lade være med at høre på det – det er bare folk som er jaloux på alt det du har opnået. Du er en en fantastisk blogger, med den fedeste stil. Man kan se hvor meget du sætter pris på at vi følger med. Forsæt med det du gør, du er super god til det.
  PS. Nogle gange er det pænere med kun punktum.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma V

  Fortsæt det gode arbejde, søde Alma. Jeg nyder at læse med i hvert eneste indlæg. <33

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Skriver normalt aldrig rigtigt kommentarer til indlæg osv men jeg synes virkelig at det her indlæg fortjener en! Det er kun folk der er misundelige over dig, din succes og dit udseende der rent faktisk sidder og gider bruge deres tid på at hakke ned på dig. Jeg synes du gør et virkelig flot stykke arbejde Alma og af de blogge jeg læser, er du en af dem der opdatere mest! Du virker så nede på jorden og så flink! Du undskylder altid hvis du ikke lige har nået at lave et indlæg osv, og tit siger du det faktisk på forhånd. Og nogle mennesker tager det med smiley’er ret seriøst men nu ved de at det skal de ikke, og der er intet ondt i det. Personligt elsker jeg virkelig din blog! Du er virkelig inspirerende og du laver nogle fede konkurrencer! Og så er du bare så køn!! Virkelig!

  Bliv ved med det du gør – det er fantastisk! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Nielsen

  At deale med haters er en del af at være i rampelyset, ikke bare som blogger, men også youtuber eller instagrammer. Jeg er selv blogger og kan 100% se det fra din synsvinkel, og det er synd, når læserne begynder at blive, som de er blevet nu. Uanset hvad, syntes jeg at du skal fortsætte, som du altid har gjort og ignorere de haters, der formår at komme igennem til dig! Og hvis det er, kan du altid skrive til mig nå, for din blog er super fantastisk. Props til dig for at blive ved og alt mulig held og lykke!

  http://industrialbarbie.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  det skal du ikke tage dig af, du er skøn! jeg elsker din blog <3 keep going!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Alma, du er virkelig virkelig smuk og er så inspirerende på så mange måder, at der så er nogle piger som er misundelige over at du har succes, det skal du virkelig se bort fra! Jeg plejer altid bare at se det som at de virkelig ikke har et specialet fedt liv siden de skal være så hadefulde over nogle mennesker der bare prøver det bedste de kan. Du kan intet end at være skønne dig og blive ved med det du elsker, på et tidspunkt må de piger jo nok bare indfinde sig med at de ikke kan hakke dig ned og at de ikke får det bedre med sig selv ved at nedgøre andre…
  Bare lige en masse tanker fra mig haha 😛
  Du virker jo så sød ALMA synes jeg lige du skal vide<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Ååååh Alma, hvor er det træls. Selvom det er svært, så skal du ikke lytte til det. Du skal vide at jeg synes du gør et FANTASTISK arbejde. Du er helt klart min ynglings blogger, og jeg ser enormt meget op til dig. Hver gang du laver et nyt indlæg, læser jeg det<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Du fortjener ikke hate. Du er en helt fantastisk blogger, og jeg har fuld forståelse for at du prøver at virke mere professionel ved at undlade at altid skrive smileyer. Du er den bedste blogger Alma! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline Gaardsøe

  “Keep going! Some will leave, some
  will stay. And in the end it’s the once who can’t see other people having success, who never ritch the top! Keep going!!”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie B

  Jeg synes helt ærligt, at du er én af de bedste teen blogs, som jeg læser lige nu.
  Du er altid ærlig, har et smil på læben og har altid noget interessant at fortælle. Og så er du utrolig inspirerende! 😀
  Fortsæt det gode arbejde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Jensen

  Du er fantastisk, så inspirerende – you go girl
  xoxo caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna C. Petersen

  De er helt sikkert bare misundelige, og så er det så nemt at få afløb for sine egne personlige frustrationer, når man kan gøre det forholdsvis anonymt på nettet nu til dags. Det er virkelig en skam.

  Jeg er nok lidt ældre end dig, men jeg elsker at læse med! Det er vildt fedt det du laver. Høj kvalitet, dejlig personlighed osv. Du skal bare blive ved 🙂

  Mange knus og kram Nanna <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carolina

  Hej alma! Jeg/VI ELSKER din blog os læsere, og vi støtter altid op omkring din blog, selvom dertil tider kommer disse dumme kommentar, så bakker os der elsker dig i hvertfald op!

  Du min baggrund på min telefon, og mig og nogle piger fra klassen har hægt billeder op i klassen af dig, for vi elsker det du gør! Stop alrig med at blogge! Det du gør er fantastisk, og du er fantastik! Der er en grund til du er kommet så langt, og det er ikke på grund af uintrassante indlæg, tværdig mod jo!

  Elsker dig!:)))))<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Din blog er fantastisk, og du gør et vildt godt stykke arbejde! Du er min yndlingsblogger, netop fordi jeg altid synes du er så glad og positiv<3

  Fortsæt som du gør, for der er altså rigtig mange der sætter pris på det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor kan mennesker dog være rædselsfulde og ondskabsfulde væsner. Heldigvis er der mange, der tydeligvis elsker at følge dig.

  Og hey, du er en hammersmuk pige.

  Al lykke fremover,
  X Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Hvor er du bare sød Marie, det er virkelig dejligt at høre. Og et kæmpe lige over, til dig!

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg har nu læst med i over et år, og finder altid en masse inspiration, og ikke mindst positivitet på din blog! Du gør så mange mennesker glad og lader andre mennesker inspirere af dig, det er noget af det sejeste synes jeg! Det ville være SÅ syndt, hvis du stoppede nu, pågrund at folk kommer med nogle baske kommentar. Se lige hvor langt du er kommet! Du er omkring de 15 år ikke, prøv at se hvor mange mennesker der gider følge med, og faktisk elsker det. Det jo vildt. Det er jeg sikker på der er en masse unge piger der sidder og drømmer om, og finder dig inspirerende på den måde du gør det. Selvfølgelig kan du ikke sidder og skrive en lang histore om, hvor lang tid det tog din taske at komme, eller en lang roman til en rosende kommentar. Selvfølgelig kan du ikke det. Og det burdte folk måske respektere lidt mere, når de ved at du knogler med skole, USA, familie, venner osv. Som du jo også indrager os i, så vi ved det kan være svært, og tror selvfølgelig på du gør sit bedste. Du kan ikke gøre mere end dit bedste, så…du er en fantastik blogger, så fortsæt med det du er bedst til, nemlig det her, der er jo så mange der ELSKER DET. :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Dont worry! Jeg kommer aldrig til at stoppe. Jeg havde bare en masse tanker jeg måtte ud med. Det er virkelig dejligt med en forstående og bekræftende kommentar som denne, tusind tusind tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg har lige for nylig fundet din blog, og jeg synes godt nok, du gør et fantastisk stykke arbejde! Din grammatik og dit sprog er imponerende, og næsten ikke til at sætte en finger på (selvfølgelig hvis man ser bort fra diverse tastefejl) og det er der rigtig mange bloggere, der faktisk ikke kan finde ud af, og det har altid irriteret mig en smule. Udover det synes jeg også, at det, du skriver om, er nogle rigtig spændende, og som du selv siger: positive ting. Sidst men ikke mindst har du en virkelig fed stil og dine billeder er heller ikke til at klage over!

  Så altså fantastisk grammatik, interessante og inspirerende indlæg og store, flotte, lyse billeder. Det er godt nok imponerende, jeg er vild med din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Hvor er det dejligt at høre! Det er nemlig det jeg virkelig prøver at fokusere på! Tak tak tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Skriver normalt aldrig rigtig kommentarer til blogindlæg men synes at dette fortjener en! Det er kun folk der har det dårligt med sig selv som sidder og gider bruge tid på at hakke ned på dig. Jeg mener, hvem har brug for at trampe andre mennesker ned? Det er nogle “små” mennesker som gør sådan noget.
  Personligt kan jeg ikke forstå at folk bliver sure hvis du ikke laver smiley’er osv men nu ved de at der er intet ondt i at lave et punktum og så er det det 🙂
  – Men Alma du skal bare vide at jeg elsker din blog! Jeg synes at den er inspirerende og du er virkelig god til at nå ud til folk! Af alle de blogge jeg læser er du en af dem der opdatere mest, og du undskylder altid hvis du ikke lige har fået opdateret. Mange gange siger du det endda på forhånd hvis du ved at du ikke får tid til et indlæg.
  Du virker så nede på jorden og du prøver altid at gøre det bedste for dine læsere! Udover det er du bare så mega køn og har den fedeste stil <3 Keep up the good work! Jeg elsker det ihvertfald!

  xoxo en af dine faste læsere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Folk der skriver ting som dette har virkelig bare ondt i røven over din succes med bloggen. Du er virkelig en flot pige med en fed stil, ET MEGET KØNT ANSIGT og ikke mindst et virkeligt stort talent for at blogge. Du er basically definitionen af perfekt, og lad ingen fortælle dig andet.

  mariawulff.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  Forstår VIRKELIG slet ikke deres ondskabsfulde kommentare og kritik, JEG synes hvert fald du er noget af det sødeste, og virkelig nede på jorden, har aldrig oplevet dig som om du skulle være sur eller negativ, og så synes jeg også at din ansigt er mega kønt! Elsker din blog!<33

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Hold da op nogle kommentarer. Kan godt forstå, det har ramt dig!
  Jeg håber ikke de bliver ved med at skrive!
  Men folk har bare ikke ret meget respekt, i vores generation.
  Jeg synes du er smuk! Og en rigtig god blogger.
  Måske, svarer du koldt til nogen få stykker, men måske der også er en god grund til det.

  Hav en god weekend, og giv den gas til sweetsixteens, hhaha 😀

  Knus og kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Mortensen

  Jeg synes du er virkelig smuk og inspirerende! Kan slet ikke forstå at folk kan få sig selv til at skrive sådan noget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Ikke tag dig af de dumme haters, de er bare jaloux på alt det gode du har. Find styrke i dig selv og kæmp videre med den helt fantastiske blog du har dig. Vi elsker allesammen din blog søde Alma :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Som der står på alle de andre beskeder, skal du ikke høre på det de skriver, selvom det sikkert er vildt svært. Jeg syntes personligt selv at du er en meget dygtig blogger, som kan reflektere mellem dit liv og mode hvis du forstår 😉
  Du gør meget ud af bloggen og det skal du virkelig have ros for!
  Knus herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Alma du er virkelig skøn, du har den bedste blog og jeg nyder at læse den du gør virkelig meget ud af den og det kan man se. Tag dig ikke af de kommentarer kun de bedste har haters og det er dem der har et problem, du skal altid vide at det du laver er godt og de misunder dig bare. Held og lykke du har en stor fremtid i vente. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilia

  Hej Alma.
  Jeg vil starte med at sige, sikke nogen idioter der skriver sådan til dig! Din blog er virkelig fed, og jeg elsker at sidde og læse nærmest alle de indlæg du har lagt ud i tidens løb-hehe.
  Du er virkelig sej når du tør stå frem og sige hvad du føler! Alma keep going, smukke. Alt kærlighed fra mig. Du er en af mine absolut ynglings bloggere<3 Knus fra Emilia<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Hvor er du skøn! Det er lige præcis sådan nogle som dig, der giver mig lysten til at blive ved <3 tak, tak, tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hør her, jeg elsker og forgudet din blog. Jeg har elsket din blog/ begge. Helt fra da du også var på youtube, i miss that. Men jeg elsker virkelig din blog, hvis ikke det blev beskrevet godt nok. Så ikke lad sådan nogle idioter lave om på det. Jeg svare næsten ikke rigtig i dine kommentare, men det vil jeg gerne fremover<3
  kh Malene<3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS SPØRGSMÅL