VI UNGE

I GOT MY HOSTFAMILY!

Som jeg skrev i går, fik jeg jo i mandags min værtsfamilie, weeee! Det er virkelig rart, men også mærkeligt, endelig at vide hvor man skal tilbringe 10 måneder af sit liv henne. Jeg skal til Fernley, Nevada som ligger HER:  photo 25e6d749-2dce-46f4-96f0-361dc3bd5ed6_zps223f4792.png

Det er en ret lille by (20.000 indbyggere) og tror ikke jeg skal regne med meget shopping haha, men jeg er altså virkelig glad! Skolen jeg skal gå på hedder Fernley High, og der går ca. 1000 elever. Min værtsfamilie består af Bill på 30 og Heather på 37, og så deres 3 hunde; en labrador, gravhund og mini-gravhund (WEEEE)! Jeg er SÅ glad og tilfreds, og det gør det jo ikke ligefrem dårligere, at temperaturen ligger på omkring de 30 grader, og at der er pool tæt på dem 😉 kan fx se at det i morgen bliver 20 grader, men på onsdag 30! Haha, tør ikke forestille mig hvor varmt der er om et par måneder 😀 ihhh hvor jeg glæder mig.

De elsker at rejse, og Heather og hendes niece kommer faktisk til København til sommer, så der skal vi nok mødes! Fra Fernley er der ca. 3 timer i bil til San Francisco, og 6 timer til Las Vegas, så det er ret lækkert.
 photo 3d34ddd2-e28a-4013-bf13-9fe99b5fdde6_zpsdf0da3de.png

Som I kan se, er klimaet meget tørt og anderledes end i Danmark, så det bliver også super fedt at opleve. Skolen starter den 18 august, så jeg skal nok afsted omkring den 10! Let the countdown begin…

 photo Skaeligrmbillede2014-04-28kl223848_zps4fe54617.png
   

21 kommentarer

 • Sara

  Eej hvor fedt! Da jeg var på roadtrip i sommers var jeg også bl.a. i Nevada

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvor lyder det bare exciting aaaahhh! Glæder mig rigtig meget til at følge med i dit udvekslingsophold!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej tillykke! – eller hvad man siger, haha. Det skal nok blive en fantastisk oplevelse for livet. Har kun hørt godt om det.

  moodswingsdk.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Ej hvor lyder det fedt! Wauw, du har virkelig været heldig! Stort tillykke med det <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Gardel

  Ej hvor fedt – tillykke!

  Vi kommer til at bo “tæt” på hinanden 🙂 Jeg skal også være udvekslingsstudent i år. Jeg skal bo i Nordcalifornien som er ca 2-2,5 times kørsel fra San Francisco 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Wow det lyder fantastisk! Hvor er det bare fedt for dig. Glæder mig til at høre mere!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kristina christensen

  Lyder så fedt! føler virkelig med dig!
  Jeg befinder mig selv lige nu I texas som udvekslings elev og jeg rejser hjem her den 9 juni igen 🙂 Du kommer til at elske det og det vil ændre dig til en helt anden person men på den gode måde! 🙂
  Har du nogle spørgsmål så let me know 🙂

  -Knus kristina christensen
  kristinachristensen.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • celina

  tillykke! glæder mig til at høre om dit ophold. lige et spørgsmål, hvordan laver du den pinke boks i billedet? hvilket program bruger du til det? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  super flot nyt layout du har fået!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Få dem til at tage dig med til lake tahoe! Det er ikke langt derfra 1 time til 1,5 i bil alt efter hvilken del af søen man vil til. Jeg har selv boet der og det er det mest fantastiske sted. Super fedt om sommeren og lækkert ski område om vinteren! Shopping kan du gøre i Reno og sparks 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Ej, hvor lyder det lækkert!! Jeg skal selv til USA i 6 måneder, dog skal jeg bo i Orlando, Florida 🙂 Jeg rejser selv d. 9 august 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Hej sødeste Alma! Bare af personlig interesse, hvilken organisation rejser du med? Jeg skal formentlig selv være udvekslingsstudent, og jeg har virkelig brug for anbefalinger omkring rejseorganisationer.

  Fortsæt med dine lækre billeder og ihærdige blogging, knus ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hvilken organisation rejser du med? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

VI UNGE