"ER DU UNDERUDVIKLET ELLER LIGNER DU BARE EN PÅ 10?"

OUTFIT AT ØSTERBRONX

Hej mine sødeste! Først og fremmest, TUSIND tak for alle jeres utroligt støttende, smukke og uddybende, lange kommentarer I igår kom med. Det betyder simpelthen mere end der kan sættes ord på. Når man får negative kommentarer I en periode, hvor det er flere end de positive, så tror man virkelig, at alle ens læsere tænker sådan om en – så det var SÅ rart at få bekæftigelse. Jeg lover at svare på hver og en kommentar i morgen, men jeg har simpelthen så travlt lige nu, så jeg førstepriorterer lige at lave et indlæg til jer! <3

 photo IMG_9738_zps5daa4ae6.png photo Desktop17_zps61a07fb6.jpg photo Desktop18_zps362e16bc.jpg
 photo IMG_7579-2_zps21f982c0.png

Jakke: Zara (HERE), Jumpsuit: Primark (SIMILAR HERE), Slip-ons: Won Hundred

Jeg tænkte jeg lige ville smide et par billeder ind fra igår, hvor søde Mette, var så sød at skyde et par iphone outfitbilleder (håber det går) af mig. Heheh og sorry not sorry for billede 2, alting skal jo ikke altid være så seriøst, vel? :p

I dag mødtes jeg med sødeste Nanna og Emma Emilie fra 206 fashionbones, hvilket som altid var super hyggeligt! En anden ting, der dog ikke var så hyggelig, var at jeg fik en mail om, at jeg ikke er kommet ind på GHG… Det er selvfølgelig super ærgerligt, men så må jeg bare søge Rys næste år. Jeg regner dog med at skrive mig på venteliste alligevel. Op på hesten igen! Nu vil jeg smutte ud til Cecilie, hvor jeg skal lade op til hele 2 sweet sixteens denne weekend, haha.

See ya ladies <3

 photo Skaeligrmbillede2014-04-28kl223848_zps4fe54617.png

26 kommentarer

 • Lækkert outfit Alma!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor jeg elsker din stil, alt dit tøj er bare så flot!
  Kan virkeligt godt lide dette outfit, det er lige min stil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie B

  Super flot outfit! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Rosenfeldt

  Hej søde Alma
  Super lækkert outfit!!!
  Selvom du har fået en masse negative kommentarer på det seneste, så skal du ikke tage dig af dem! Du er en fantastisk blogger og har den fedeste stil.
  Alt held til din blog i fremtiden.
  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia J

  Jeg fik aldrig nået at skrive en kommentar til dit tidligere indlæg, da jeg havde så travlt i går. Men jeg vil dog lige sige, at du har så mange læsere der virkelig elsker din blog, ligesom jeg gør! Ej jeg er vild med din blog og du er nr. 1 på min liste. Srsly, du er virkelig dygtig og utrolig smuk! Alma, du skal seriøst blive ved med at blogge, da du er vidunderlig dygtig til det. Jeg må ærligt indrømme at jeg tjekker din blog hver eneste dag for nye indlæg, selvom at jeg følger dig på bloglovin. Du er så talentfuld! Keep on going, girl. 😉

  And btw: Wow fedt outfit. Jeg er seriøst forelsket i din stil, omg. Og gid man lige havde din krop, whuuut! ♥ superb indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Awww hvor er du skøn! Bliver jo helt overvældet af alle de ord altså. Tusind mange gange tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tiffanie kibsgaard

  Hej Alma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erika

  Jeg er helt vild med din stil! Du må meget gerne lave flere “Outfit Of The Day” indlæg – selv når du synes at dit outfit ikke er så interessant x

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  Alma, du er fantastisk smuk<3 + super lækkert outfit!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tiffanie

  Hvad skal du have på sidste skoledag? Og må vi se dit kostume?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Super flot outfit, elsker jakken!
  For et par år siden fandt jeg din youtube channel, jeg kan huske at jeg var vild med den. Du havde virkelig nogle godt videoer. Det var dig der gjorde mig mere interesseret i makeup. Men efter lidt tid “glemte” jeg din channel. Så her i efteråret fandt jeg din blog, og alle minderne kom op igen. Elsker din blog, og elsker at læse med på den <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Hvor er det dejligt at høre, fedt at du fulgte med helt tilbage i den tid!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Du er bare den flotteste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  SÅ lækkert outfit! og så klæder dine ben jo også bare tøjet helt vildt! (læg mærke til at det ikke er benævn omvendt, hihihi) <3
  Dejligt at du er ovenpå igen Alma, respekterer dig højt!

  Knus Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Hvor er du skøn! Tusind tak for de søde ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Elsker det!<3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"ER DU UNDERUDVIKLET ELLER LIGNER DU BARE EN PÅ 10?"