SNEAKPEAK

TRIANGL BIKINIS

IMG_7748 IMG_7750 IMG_7751 IMG_7757 IMG_7761

 

I havde selvfølgelig ret! Det var nemlig Triangl bikinierne jeg havde fået fat i. Er de ikke lækre?!?!? Åhggg hvor jeg allerede elsker dem – de sidder så godt og man kan virkelig mærke at materialet er tykt og af god kvalitet. Jeg har den pinke overdel i S, men alle de andre dele i XS. Selvom jeg ikke er storbarmet på nogen måde, var jeg bange for at den pinke model i XS ville slippe lidt for meget og gøre mig fuldstændig flad – hvilket jeg er meget glad for at jeg tænkte! For small sidder helt perfekt og giver god støtte og komfort.

Til noget helt andet; tænk jeg har sidste skoledag i morgen?! Nej hvor er det surrealistisk. På min skole spiser vi morgenmad sammen, kaster karameller og så laver vi show for skolen. Vores show består af dans, parodier, quiz med lærerne, nomineringer, video/film,  og gaver og tak til lærerne. Derefter er der vandkamp og langbold/rundbold mod lærerne. Jeg glæder mig SÅ meget – og til jer der ikke har vidst det, så skal jeg være Kim Possible, hæhæ. Følg med på insta i morgen!

KYS

 photo Skaeligrmbillede2014-04-28kl223848_zps4fe54617.png

43 kommentarer

 • Älskar de bikinisarna!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Kom der told på da du bestilte dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hvor meget kostede bikinierne i alt med fragt og told?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cirkeline

  Årh de er fede – jeg bestilte også en hjem, desværre var den alt for stor til mig da den nåede frem. Er det egentlig noget du har fået sponsoreret eller hvordan?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er vild med den i “slangeskind”, den kunne jeg godt tænke mig 🙂
  Den lyserøde er jeg sikker på halvdelen af stranden har på til sommer, men fin er den 🙂

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er du heldig, at du har to triangle bikiner! Jeg gad også godt have en synes bare de er lige lovlige dyre!Håberdu har en god sidste skoledag i dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  Nu er det altså okay at være sindsygt midseundelig!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvor lang tid var de om at komme?:))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie B

  Modtog min bikini fra Triangl for en måned siden, har aldrig købt noget bedre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Wow de er flotte! Jeg overvejer selv at bestille en!! Tak for hjælpen med størrelserne! Jeg har der præcis på samme måde med overdelen så tak for råddet med en størrelse S i stedet for XS 🙂
  Du er en helt fantastisk blogger og der er IKKE noget bedre end at sætte mig med en kop te og lade mig inspirere at alle dine lækre indlæg, lækkert layout og ikke mindst perfekt redigerede billeder! Jeg er på din alder så jeg kan realiterer til alle di ting du skriver om. Jeg glææææder mig også kan til at følge med på din blog næste år, når du skal til USA! Jeg håber sådan, at si bliver ved. Jeg viste din blog til mine veninder for en lille måned siden of vi sad i frikvarteret i går og snakkede om hvor ærgerligt det er at du får kritik. Det fortjener du ikke da du er sådan en fantastisk person – det virker du i hvert fald til at være!!!!
  Ja jeg følte bare for at skrive denne kommentar og ønske dig den bedste dag idag. Nyd at du er færdig med folkeren 🙂 <3
  Knus Sidsel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Nawww hvor er du dejlig, tusind tak for de skønne ord! Noget så personligt, gør mig virkelig glad <3
   Hav en helt igennem fantastisk dag.

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Så fine, hvor har du købt dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  SÅ lækre! – Hvordan var fragten, og fik du told på? 🙂 + Hvad gav du for den lyserøde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Det er jo de smukkeste bikiner nogensinde! Biknien er lige bestilt hjem i slange skind! 😮
  Kig forbi min nye blog og deltag i giveaway om 2 Chanel neglelakker!
  xx
  http://girlsontherun.dk/?p=207

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  er så forelsket i triangls bikinier! skulle du betale told, oghvis ja hvor meget? og hvor lang tid tog fragten? overvejer selv at bestille en eller to hjem 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de fine begge to!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erica

  Har du link til bikinierne eller bare hjemmesiden du har købt dem på? 🙂
  De er virkelig fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MIG

  Elsker din blog den er super fin! 😉
  Hvordan har du sat det der om dig ude i siden af din blog?<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Et eller andet sted under indtillinger.. Haha kan faktisk ikke huske det 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christiane Duelund

  Hvordan er størrelserne? Er meget i tvivl om hvilke størrelser jeg skal have, bruger for det meste 36 i underdel, og en 34 i overdel, så hvad tror du passer bedst med hensyn til small, x-small osv.? Og kan der komme told på når man køber?:)
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lia

  Rigtig flotte! Jeg tænkte kan du ikke lave et indlæg eller video, hvor du forklar hvordan og hvad du bruger til at redigere dine billeder på insta? Synes nemlig de er rigtig flotte redigerede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mig

  Åååh hvor er du heldig! De er simpelthen det smukkeste..Jeg overvejer at bestille den samme lyserøde som du bruger, og står i lidt samme dilemma med en cirka ikke-eksisterende barm, men er også bange for om XS ville gøre det endnu værre. Jeg bruger 65B i bh, tror du også jeg skal gå efter S, eller? Jeg har skrevet med dem i deres chat, men de var desværre ikke til meget hjælp 🙁 håber virkelig du kan hjælpe mig!! knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ano

  Vil du anbefale at købe overedelen i str S eller XS hvis man er 70a og en meget lille 70 b? Det her spørgsmål kan godte være privat, men hvad str bruger du normalt i bh?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej Alma! Jeg har virkelig VIRKELIG brug for din hjælp, og jeg håber inderligt du vil svare mig. Jeg vil selv gerne købe sådan en triangl bikini – problemet er bare, at jeg ikke ved hvilken størrelse jeg skal købe overdelen i, og da de i forvejen er ret dyre og fragtens fra Australien, vil jeg helst ikke bestille den i den forkerte størrelse. Jeg bruger selv 70D eller 75D, afhængig af modellen – ville du tro jeg skulle bestille en S eller XS i overdelen? Jeg håber virkelig du kan hjælpe mig!

  BTW, super lækker blog du har dig, har været fast læser i meget lang tid, længe før du kom til bloggersdelight haha, og jeg vil bare sige du gør et helt fantastisk arbejde!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Christensen

  Sikke nogle fine bikinier! Hvilken af dem synes du sidder bedst? -hvilken kan du bedst lide? Jeg er nemlig meget i tvivl om hvilken model jeg skal bestille da jeg synes alle triangls bikinier er flotte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNEAKPEAK