UGENS SPØRGSMÅL

ASOS BASICS

basics

1 HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER, 5 HER, 6 HER, 7 HER, 8 HER, 9 HER, 10 HER, 11 HER, 12 HER, 13 HER

Nu er jeg jo så heldig snart at skulle til USA – derfor skal der også gøres lidt køb! Fx er der jo på nærmest alle High Schools i USA “Dress Code”, som fx at ærmerne skal gå hen over skulderen… Så selvom jeg kommer til at savne mine cami tops, så betyder dette jo bare flere lækre tees 😉 SÅ her en lille collage af hvad jeg snart skal have bestilt, og et lille bevis på, at tøj godt kan være mega lækkert, uden at vise masser af hud! Jeg ELSKER at købe basics på ASOS, da det er så billigt (oopssss: der er tilbud på nærmest halvdelen af overstående lige nu) og at der er gratis fragt!

 photo Skaeligrmbillede2014-04-28kl223848_zps4fe54617.png

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS SPØRGSMÅL