TELL ME...

I WANT TO WEAR…

Untitled #67
1./ Céline sunnies, 2./ Balenciaga bracelet, 3./ Iro shirt 4./ Isabel Marant skirt 5./ Mango boots 6./ Comme Des Garcons clutch
Som I måske kan se, er jeg ret inspireret af Isabel Marant for tiden… I hvert fald er jeg utroligt forelsket i hendes smukke nederdele, som min pengepung dog ikke lige rækker til. Man har dog lov til at drømme, så her er i dags DRØMMEOUTFIT med, hvad jeg synes, er de lækreste items lige nu.

//As you may see, I’m so inspired by Isabel Marant these days… And indeed I’m in love with her beautiful lay on lay-skirts, though I cannot afford it. Wellwell, you can always dream, so here is todays DREAMOUTFIT with, what I think, is the hottest items right now.

 photo Skaeligrmbillede2014-04-28kl223848_zps4fe54617.png

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TELL ME...