ALL WHITE

HEALTHY SUMMER DISHES

2 ting jeg elsker: sommer og sundhed! Nu hvor det er sommer er det (for mig i hvert fald) sommetider reeet svært ikke lige at snuppe en lækker is eller en iskold sodavand i køleskabet, så derfor vil jeg nu sætte lidt fokus på nogle lækre sunde alternativer.

Jeg har nemlig kigget lidt rundt hos Alletiders Kogebog og fundet en masse lækre opskrifter, så som en sund chokolademilkshake (say what?!), smoothie, men også hovedretter som en superlækker, nem og sund salat med laks, kyllingelasagne eller en sund frugtsalat til dessert.

Desktop25

Der skal selvfølgelig også være plads til at synde lidt, og derfor er der også lidt opskrifter til når du vil forkæle dig selv HER:

HYLDEBLOMSTDRINK

VANDMELONSORBET

JORDBÆRTÆRTE

CHURROS

Ellers vil jeg egentlig bare lige pointere hvor smart det lige er, at man hos Alletiders Kogebog kan søge efter diæter, allergi, diabetesretter eller benytte dig af vegetarfunktionen, for ikke at nævne “tøm køleskabet”, hvor du kan indtaste alle de ingredienser du har stående i køleskabet. Fandme smart!

Så er der vist ikke andet at sige end kom igang med alle de lækre opskrifter! 😉

//Sponsoreret indlæg

 photo Skaeligrmbillede2014-04-28kl223848_zps4fe54617.png

2 kommentarer

 • Isabella

  Fedt indlæg! Men vil du ikke være sød at sige hvad du har lavet på dine billeder? Og give opskrifter? Det der super lækkert ud! 🙂
  Fed blog’

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Alma

  Jeg er enig med Isabella i det hele:)

  Jeg prøvede at lave den is du har vist på det ene billede, bare ved at kigge på det og gætte mig frem, men jeg er ret sikker på at det ikke var rigtigt Jeg brugte en ismaskine til det, måske var det forkert at gøre det? Ismaskinen havde jeg lige fået af min kæreste og det er vinderen af testen her http://madmaskiner.dk/ismaskine-test/ Var det forkert at bruge den maskine til at lave isen?

  Kærlig hilsen Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALL WHITE