A TOUCH OF SUMMER

“HVILKET KAMERA BRUGER DU?”

Det spørgsmål jeg har fået allermest på det sidste, må have været hvilket kamerahus og objektiv jeg bruger! For ikke at svare igen og igen og igen og igen på dette, ville jeg i stedet lave et indlæg om det, også så man altid kan søge på det og finde frem til det igen.

IMG_7377 IMG_7380 IMG_7388 IMG_7392

Først og fremmest bruger jeg kamerahuset Canon 650D, hvilket jeg er ekstremt glad for. Det har touchskærm, kan filme og er bare super lækkert at holde på og super nemt at indstille.IMG_9334 IMG_9335 IMG_9342 I stedet for det normale standard objektiv, har jeg valgt at investere i et mere prof og lækkert et af slagsen; Sigma 17-50 mm f/2.8. Det kan nemlig få en forholdsvis lav blænde (sløret baggrund = jo lavere, jo bedre), 2.8 og så kan det zoome længere end det standard kan. Udover det bliver billederne bare med det samme flottere, lysere og mere “specielle” at se på, end hvis du bare brugte standardobjektivet.

IMG_9346  IMG_9355.png

Til sidst har jeg min lille baby, canon 50mm f/1.8. Dette er et portrætobjektiv, som er lavet til at tage billeder af ét element i fokus, så baggrunden bliver utroligt sløret – igen det lave f-nummer, 1.8. Dette bruger jeg til de fleste billeder af nye ting, portrætter og sommetider outfits her på bloggen. Minusserne er at objektivet ikke kan zoome, men er låst ved de 50mm, og at det kan være svært at tage billeder med fx selvudløser eller af bestemte ting uden billederne bliver slørede – derfor også den utroligt lave pris (8-900 kr.)

Mit 50mm objektiv og mit kamerahus er købt hos Kamerahuset og mit Sigma 17-50mm er fra Amazon. Derudover har jeg også en fjernbetjening købt på Ebay.com, og er meget tæt på at bestille en såkaldt modlysblænde til mit 50mm objektiv. Alt overstående kan jeg 100 procent anbefale jer og jeg fortryder ikke ét sekund mine køb, selvom det er en dyr omgang.

Jeg håber I kunne bruge disse tips! Ellers spørg I selvfølgelig bare løs i kommentarfeltet :*

 photo Skaeligrmbillede2014-04-28kl223848_zps4fe54617.png

3 kommentarer

 • Malene h

  Jeg have lagt mærke til, på nogen af dine billeder havde du noget i hånden. Så nu ved jeg hvad det er 🙂 men skal det være en fra canon? Eller virker en fra Nikon også ens kamera? Jeg har canon 1100d
  Elsker din blog<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej Alma 🙂 Har du et kamera du kan anbefale til “nybegyndere”? Jeg vil nemlig utroligt gerne have et godt kamera som jeg kan tage billeder med på ferier, på ture, i hverdagen osv. Jeg går ikke efter et super kamera til 5.000 kr, men et godt kamera til en god pris. Omkring de 1000.
  Håber du kan hjælpe!
  – Signe (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  fedt indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A TOUCH OF SUMMER