"HVILKET KAMERA BRUGER DU?"

MY NEW ADDICTION… ICECOFFEE

Til dem der følger nøje med, ved I at jeg ikke har kunne fordrage kaffe indtil ja – for blot en måned siden. Nu har jeg dog godt nyt til alle coffeeaddicts derude! Jeg er nemlig blevet ret afhængig af iskaffe og er også ved at være godt vild med caffelatte – men så heller ikke mere 😉 jeg vil dog alligevel lige vise jer hvor overdrevet nemt det er at lave en lækker hjemmelavet iskaffe.IMG_9360

Alt du skal bruge ser du her.IMG_9370

Start med at hælde 1-2 espressoshots op i et glas.IMG_9381

Sød derefter med søder efter eget valg; sødestof, honning, sirup – whatever u like!IMG_9385 IMG_9392

Put en MASSE isterninger i.IMG_9398 IMG_9400

Og til slut mælken… IMG_9406 IMG_9416 IMG_9417

 

Voila!

 photo Skaeligrmbillede2014-04-28kl223848_zps4fe54617.png

8 kommentarer

 • Emma Emilie

  Det smager sgu også godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Har spurgt min mor, om hun ikke vil lære mig at drikke kaffe, da jeg så gerne vil lære det! Tror du så ikke hun kommer med HELT sort kaffe. Puha, det kan godt være jeg skal starte ud med iskaffe 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh, hvor ser det lækkert ud. Kaffe er en sand redning, hvis man som gymnasieelev sidder langt ud på natten med diverse lektier og afleveringer. Man kan nærmest ikke komme gennem gymnasiet uden kaffe, medmindre man er et geni og altid har styr på sine ting naturligvis 🙂 knus

  http://www.mitfinurligeunivers.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Årh, iskaffe er seriøst lækkert! Intet bedre her i de varme sommerdage! <3

  Jeg er begyndt at blive interesseret i at komme ud og rejse et år til USA. Da jeg så gerne vil læse dine indlæg omkring det og hvem du rejser med og sådan, prøver jeg at trykke ude i siden, hvor der er kategorier. Hvis jeg så trykker på USA EXCHANGE YEAR kan jeg ikke komme ind på noget? Ved ikke om det bare er mig? Men jeg er hvertfald meget interesseret i af finde i sær det indlæg hvor du svarer på spørgsmål omkring det. Håber du vil hjælpe mig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Vil du lave en hårrutine/tips til langt og sundt hår, og et indlæg med musthaves til en ny garderobe(tænker både ifht. du skal til USA, men også hvad der generelt er brug for i en garderobe til det nye skoleår)

  Haha, håber det var til at forstå 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  iskaffe er det bedste jeg ved, tak for opskriften, det skal prøves

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Hej Alma! Som jeg har set er du også ret vild med de der isabel Marant nederdele! Jeg er selv helt vilde med dem og har lige fundet er billigere alternativ jeg tænkte jeg kunne dele med dig! Normalt er jeg ikke så vild med Abercrombie selv (mere) men jeg synes at de her er ret så fine! 🙂

  http://m.eu.abercrombie.com/shop/eu/womens-skater-skirts/daphne-skirt-2828098

  Jeg elsker generelt din stil og du inspirerer mig mere end du tror!
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Jeg elsker seriøst også iskaffe! Det er en fantastisk drik her om sommeren, når man lige skal køle lidt ned. Normalt bruger jeg denne opskrift, men den er nok knap så sund som din, men den kan anbefales! 🙂

  Først kommer man 2 tsk pulverkaffe i et stort glas. Herefter hælder man 1 dl kogende vand i glasset og opløser kaffen med en ske. Så kommer man 3 tsk almindelig sukker eller rørsukker i samt 2 tsk vaniljesukker og 1 spsk sirup. Så kommer man 1 dl mælk i, kommer 8 isterninger i og rører rundt. Vupti – iskaffe! Man kan også komme flødeskum i og hakket mørk chokolade 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"HVILKET KAMERA BRUGER DU?"